14

Анонимен

преди 6 години

Лично отидох и оставих 3 чувала дрехи. Повечето бяха чисто нови. Отговора който получих беше: Стига сте ни носили дрехи, трябват ни пари. Хора живеещи наблизо ми казаха че всичко се гори или изхвърля в полето.Няма лошо в това да имат достатъчно дрехи и да им трябват пари... но се разочаровах...

13

рускиня

преди 6 години

До Анонимник До мда-----------------------------Преди малко си обвинил отец Иван в насилие и блудство с децата. Това е за прокуратура. Така че или спри да сипиш бълвоч или подай сигнал в прокуратура. И още нещо - би ли си подписал под тая помия която пишеш с пълното си име? И внимавай прокуратура да не се заеме с тебе за обида. Имам чувството ,че си от тези дето гепиха теградки от склада.

12

Анонимник До мда

преди 6 години

Няма за какво да се подава сигнал там, той не прави нищо незаконно, не е незаконно да се правят деца по 2 годишно на жена, не е незаконно да изхвърляш нещо което ти е подарено, не е незаконно да затваряш църква която е в двора ти. Наистина не може да се подаде сигнал. Но отиди на място, виж за какво става на въпрос, попитай който и да е местен жител и ще разбереш.

11

мда

преди 6 години

Оххх писна ми от анонимници... Подайте сигнали има си прокуратура има си полиция има си медии... Ако има нещо нередно и вие го виждате и знаете направете го достояние за всички за да се променят нещата... тука с 3 анонимни коментара само постигате обратния ефект.

10

реалист

преди 6 години

Половината от тези деца са заченати в "приюта"докато майките им работят.Ако не вярвате питайте хората в Нови хан

9

Анонимен

преди 6 години

Да се прати човек, който без да се представя и натрапва, да наобиколи приюта. Нека без да се намесва да чуе разговори на децата. Много лесно може да се направи извод за състоянието на приюта.

8

Анонимен

преди 6 години

Свърталището в Нови хан е поисано в Библията в главата наречена СОДОМ И ГОМОР.

7

Анонимен

преди 6 години

Като отидете да видите за какво става на въпрос, друга песен ще запеете. Там цари разврат, и не си мислете, че ни е за дрехите и субсидии, помагахме на времето, но да видиш как се горят купчини с дарени дрехи, бременни ци .. ромки които раждат едно след друго, да не можете да запалите една свещ в църквата, отдавна ни мина мерака за помощ, племето му пъпли из цялото село, на детската площадка седят и люпят семки, жалка картинка е. Минусчетата ви няма да го направят по обичан

6

Свободен българин

преди 6 години

До Анонимен Сигурно отеца не е светец! Но когато никой не прави нищо за най-изпадналите хора, и това изпъква. А дали има нещо нередно в отношенията му с децата - местните да подадат сигнал до прокуратурата.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако обичате не трийте противните мнения. Това че вие лансирате този човек като някакъв Светец не е реалната истина. Ние, които живеем в селото по-добре от вас знаем каква е истинската му същност и какво прави с така наречените дечица, за които се грижи.Спрете с пропагандата и с промиването на мозъци.

4

Анонимен

преди 6 години

Извратен педофил и дребен селски тарикат, маскиран като свещеник и подкрепян от властите и журналистите.Няма по-опасно и по-отвратително нещо от това.

3

Анонимен

преди 6 години

Човекът ламти само за пари, дарените дрехи ги палят в парното, немска фирма беше обещала да му направи цялото отопление в приюта но се рзсъхна работата, защото той искаше да му дадат парите и той да си го прави. Да не говориме и за разврата в приюта му, нон стоп са бременни вътре. Отделно загради църквата в Нови Хан и достъпа до нея е мнооого ограничен. Няма да се учудя ако сам е инсценирал обира и дали изобщо има такъв

2

Наблюдател

преди 6 години

Да е жив , здрав и все така енергичен отец Иван! Когато човек има благородна мисия всичко се получава, въпреки всички злонамерени сили които се опитват да пречат. Успех на него и неговите питомци.

1

Chichkovuychev

преди 6 години

Гадна ***, отвратителен индивид в нечовешки образ ли трябва да бъдеш, за да посегнеш на дарения, събрани от ХОРА, от ЧОВЕЦИ, и да лишиш дечицата от дома на Отец ИВАН. Каторгата е рай за такива екземпляри, затова " щом дума не помага, опитай с тояга" / народна мъдрост!/... За Отец ИВАН - сполай ти, жив и здрав бъди, за радост и упование на нуждаещите се...