18

Анонимен

преди 5 години

До анонимните коментатори - До като има телета като вас, ще има и касапи! Не учехте, макар и безплатно и задължително, сега ривете! Един ***, даже иска дивидентите да му ги носи в къщи едва ли не, секретарката на директора, а той да седи в кръчмата и да чака Т.живков и социализЪма да възкръснат. *** народ- слаба държава!

17

Анонимен

преди 6 години

От таз демокрация бях на 7 години когато настъпи и вядах без воина настървени и озверели българи,отчаяни и бедни, преди за култура и морал говорещи, сега за оцеляване и прецакване.МАсовата приватизация, масовато раздържавяване,унищожение и сега одържавяване на непотърсените. Масови филити на банки и кражби на пари,ценности, автомобили,имоти, фирми, отвличания и убийства.И да не забравим "най хубавото" - инфлация от повече от 10 000%, и фалита на КТБ. САмо позитивни и сериозни неща нали?...

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Тоест, ако народна република България е съумяла, да стане толкова богата, че да наеме други страни да и работят, жителите ѝ, нямаше да се налага да работят ?

15

анонимен

преди 6 години

сега национализация след това продажба и парите на бьлгарите

14

ЧОЧО

преди 6 години

ДРЪН-ДРЪН- ЯРИНА !ГОНЕТЕ МИХАЛЯ ,ДА ВИ ДАДЕ ДИВИДЕНТИ. ОТДАВНА ВСИЧКИ ФОНДОВЕ СА ПРЕИМЕНУВАНИ И КАТО ОТИДА ДА ТЪРСЯ НЯКЪДЕ НЕЩО ,НАПРАВО МИ СЕ ИЗСМИВАТ В ДЪРТАТА МУТРА,КАТО ЧЕ ЛИ СЪМ ПАДНАЛ ОТ КОСМОСА. ТАЗИ ДАЛАВЕРА И СЕГА СЕ ВЪРТИ. ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ АРЕНДАТОРИ НА ЗЕМИТЕ ,ТАКИВА ЧУМБАЛЕКИ ПРАВЯТ С ИМЕНАТА НА ФИРМИТЕ СИ ,ЧЕ АКО ТРЪГНЕШ ДА ГИ СЪДИШ ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОРИТЕ ,ПАК СТИГАШ ДО ГОРНИЯ ИЗВОД С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.ТОВА РАЗБИРА СЕ СЕ ЗНАЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВО ,ПРОКУРАТУРА .

13

Анонимен

преди 6 години

А това, че са ни прецакали, не е повод да не си потърсим парите сега. Даже ако не ни се занимава вече има обяви - изкупуват евтино бонови книжки.

12

Анонимен

преди 6 години

Баба с книжката си купи 2 акции в Химко. Даже ходихме на събрание. Съсипаха го. Поне да ги беше дала в холдинг - даваха по едни маратонки, други по бутилка олио...

11

Край

преди 6 години

Много полезна беше моята бонова книжка. Тя ме научи повече НИКОГА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ с български "ценни" книги.. На фондовата ни борса после сума народ загуби пари а аз нито лев. Благодаря на масовата приватизация за урока. Акционера в българско дружество никога не получава дивидент и никога не получава ликвидационен дял. Българските акции са НЕЦЕННИ книги.

10

Анонимен

преди 6 години

Книжките нищо не струват, струват купените с тях акции. Как някой ще се разпорежда и ще управлява чужди акции без позволение?

9

Кратун

преди 6 години

До Анонимен 7 Това дето го пишете са някакви розови сънища. Ако наистиня сте живели по соц-а, щяхте да знаете, че партийните секретари бяха като по-висша каста. За тях законите не важаха така, както за чистачките. Затова и болшинството от престъпниците на прехода са синове на партийни секретари. В момента ни управляват точно хора, които са синове и дъщери на партийни секретари, партизани, активни борци против фашизма и капитализма и един бивш охранител на Бай Тошо. Не ми хвалете соц-а.

8

CrossFire

преди 6 години

До 7 АнонименТи сериозно ли си въобразяваш, че си притежавал каквато и да била част от НРБ. Я моля ти се. За такива изказвания най-много щеше да получиш един изтърбушен дюшек в Белене. Да не говорим, че при фалит първи го отнасят акционерите а НРБ фалира 3 пъти.

7

Анонимен

преди 6 години

Всички българи бяха акционери (СОБСТВЕНИЦИ) във фирмата акционерно дружество НРБ (Народна Република България). Генералният секретар на БКП, учителят и чистачката получаваха равни дивиденти. Като цяло и партийните секретари, и обикновените работници получаваха толкова блага и възможности, колкото и най-задръстената чистачка в селсъвета. Днес дивидентите са делят от няколко клана акционери, а 90% от българите им бачкат като животни и треперят от страх да не останата без работата.

6

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Закачете си...боновите книжки в рамка на стената.След 2-3 поколения,когато се...наживеят холдинг-аристокрацията,може да се сетят и за вас и да ви поканят да пиете по една...каафе,или по една студена...вода.

5

Анонимен

преди 6 години

Масовата приватизация беше едно легализирано ограбване активите на дръжавата. (Както инфлацията беше на спестяванията на хората). Едни "отбрани" хора прибраха активите които целия народ е работил в продължение на десетилетия да създаде. А на масата дадоха едни смешни книжки да ги залъжат и да вярват че ще получат нещо в замяна.

4

учител

преди 6 години

Преди време Цацаров се изказа, че целия преход е криминален. Ами като му е ясно това значи има факти, доказателства. Нека да се самосезира или ДАНС да го подканят.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Едно време ви бяха побъркали с тези бобови книжки. Куцо, кьораво и сакато се юрнат да става акционер. Телевизиите ви облъчваха и представяха тази измама като едва ли не задължителна за участие ...Добре, че не си направих труда да се занимавам с тези глупости.

2

Кратун

преди 6 години

И аз имам акции от масовата приватизация. Не ми плащат дивиденти, ако не отида да си ги поискам сам. Не е ли честно и коректо да ти превеждат дивидента, когато се изплаща на всички? Или сме на принципа "кьорав карти не играе"? Който се сети да си поиска, ще му дадем. А в една от фирмите направи ми заявиха - ние дивиденти не плащаме! Пробразували фирмата няколко пъти, вкарали я в холдинг и по този начин разкарали дребните акционери. Това ако не е кражба!

1

анонимен

преди 6 години

моята книжка е в златен лев а на сьпруга ми в винпром троян за толковагодини от никьде една стотинка какво беше това ограбване на бьлг народа вие само за банките говорите