204

Емко

преди 6 години

Русия-300 години. Въобще вярваш ли си? Килата майка 9 век. Днес Крим, утре Рим . Три дни марш на скок- Прибалтика, пътьом и ШвецияЗа седмица Берлин. Особено ако *** с моряшките фланелки (ВДВ)участват. Тези момчета имат дух, а натовските заплата. Колко от вас , дето само шляпат из нета биха хванали оръжие за България. Ама не това от кол оф дюти, а онова с щамповани я номер от завод 10 . Половината тук сигурно и не знаят кво значи завод 10, а на бас

203

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

сащ суперсила ,хаха Ким ги направи смешни.....въздух под налягане...РУСИЯ Е НАЙ ВЕЛИКАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА КОЯТО СЕ БОРИ СЪС САТАНАТА сащ.ПЛЮЯТ Я ТЕЗИ КОИТО ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ОТ НЕЯ !!! НИЩО..БЕДСТВАХА !!!БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ И РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ !!! ПОГЛЕДНЕТЕ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ УЛИЦИ ,ПАМЕТНИЦИ ,ГРАДОВЕ ,УЧИЛИЩА ,ПАРКОВЕ . НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРИЕ ОБИЧТА НИ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ ,НИТО СОРОС НИТО КЪРВАВИТЕ ПАРИ ОТ сащ .

202

Анонимен

преди 6 години

нормално да е така , хората не са глупави

201

Спор няма че

преди 6 години

Терорашка-говняшка унищожи Третото Българско ЦарствоСпор няма че у нас е пълно с русо- гъзолизциНо терорашка говняшка е прекалено слаба за бъде опасност за други освен за малките си съседи с които има сухоземна граница

200

СатаНАТО™

преди 6 години

*** е в много тежко положение, щом изкарва агентите си от анонимност.Когато тръгнат с голи гърди да запушват амбразурата, значи нещата вече отиват на изуй-***.

199

Анонимен

преди 6 години

Заплаха са САЩ, а не друг. Те собствените си кули-близнаци с над 3000 жертви думнаха, за да могат да започнат поредната война, та какво остава за нас? Не им е хрумнало, не са ни затрили! Засега затриването е само с промиване на слабите мозъци и ограбване чрез подкупни политици.

198

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХа,ха,ха, САЩ ли са гиганта който живее на кредити /20 трилиона долара/? Я се огледай какво стана с кредитните милионери, поживяха и пропаднаха!--------Защо се изказвате неподготвени по неща които не разбирате с пилешките си мозъци ?

197

славянин

преди 6 години

До БаладжиятаСАЩ съществува от близо 240 години. От тях около 20 години не са били намесени във война.САЩ говорят за мир и опазването му...----------------*** съществува от близо 300 години. През всичките тези 300 години са били замесени във война с някого.*** даже не се преструва, че е за мир.На думи руснаците постоянно правят някого на стъкло, садят гъби и тополи, активират Йелоустоун и потапят Калифорния.

196

Анонимен

преди 6 години

Какво е мнението на др.Сергей Станишев по въпроса?

195

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

Трябва да преценим има ли полза от това да определим Русия като заплаха.-----------------А има ли полза след като *** Е заплаха, да се правим, че не е заплаха?Басит ъппака....

194

Spiritus Rector

преди 6 години

Нато има в Европа 3 200 000 солдата, от които 1 350 000 американски, 9800 бойни танка, от които 2800 американски, 6 100 бойни самолета, от които 3 550 американски, и 400 американски военни бази на територията около Русия. Русия има 830 000 войника, 3 000 бойни танка и 1 900 бойни самолета, и 0 руски военни бази на територията около Нато и около САЩ. Статистиката показва, че Нато и САЩ се готвят да нападнат Русия, а не обратното.

193

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 193 :"Америка е заплаха за света, за разума и за целия човешки вид, най-голямата опасност в историята на планетата."И за това всички искат да заминат в Америка включително и децата на Путин, Лавров и цялата им престъпна управляваща клика (те децата на всички вече са там) . Да не говорим за всички наши русолизци като ***, р.овч, и цялата продажна комунистическа ***.

192

Анонимен

преди 6 години

Ако американците махнат своите военни бази в България и в другите 100 държави по света, народа ще има друго мнение.

191

Додо

преди 6 години

Нито САЩ, нито Москвията не са ни най-малко опасни за България в сравнение с непосредствената и реална заплаха, която представляват безумните имиграционни политики за отворена Ислямска имиграция на Европейския Съюз и в частност на Ангела Меркел!

190

Питайте Нинова

преди 6 години

А другарката Нинова защо прати синчето си в САЩ, а не в Русия, като е 3 пъти по-опасно?

189

Различни светове ...

преди 6 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

188

Баладжията

преди 6 години

САЩ съществува от близо 240 години. От тях около 20 години не са били намесени във война.САЩ говорят за мир и опазването му...Заключението е, че САЩ е просто една по-голяма, безскрупулна и нагла версия на Британия, от която произлиза така или иначе.

187

Схемата

преди 6 години

Преди 89та правехме, каквото заповяда "Големия брат". Той идва, казва, ние изпълняваме. Бяхме политически роби. Сега след 89та отново имаме голям брат, който идва, "ПРЕПОРЪЧВА" и ние плахо изпълняваме. Той ни потупва по главата и казва - "Браво, виждате ли какви сте независими вече". Примера с шепата нови изтребители е повече от ясен пример, че съществуваме за да слугуваме на САЩ и на всяка цена трябва да се получи на тяхното. АЕЦ-а, Южен поток, законите които фалират електроснабдяването и т.н..

186

Анонимен

преди 6 години

От 1944 година България не е била независима държава, а кукла на конци. По време на комунизма съвсем открито ни дърпаха конците, сега отново конците ни са повече от явно дърпани, но този път по-тихо и по-нагло. Мен лично наглостта ме дразни повече.

185

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Явно ти харесва да сме полуколониална държава!"Преди 1989 не бяхме ли колониална държава?!