122

Анонимен

преди 6 години

До Жалко...Що не хванеш да видиш силите на участниците , а после да ръсиш простотии. Само СССР е бил способен да спре Хитлер в Европа. Само той е бил на и над технологичното ниво на Германия. Ако не си някой ***, за който е все тая какво се пише, важното е да са ***, потърси "житието"на хауптман Михаел Витман. Със своя Т-6 и още един Т-4 спира 6-та армия на ген. Монгомъри за десет дена. Т-4 е остарял, но по стандартите на източния Фронт.

121

Анонимен

преди 6 години

До Жалко...САЩ не спасиха СССР.САЩ спряха СССР в края на ВСВ. Сталин щеше да покори цяла Европа, ако не бяха янките и англичаните.

120

Е да но

преди 6 години

До Жалко... 129Сталин поне вършеше зверствата предимно в страната си, а Хитлер - извън неговата. Това е съществената разлика !

119

До Жалко

преди 6 години

Наистина си жалко. Жалко.

118

пенко

преди 6 години

"Пише Дойче веле!" ЗАЩО НЕ ПИШЕ "ДОЙЧЕ ГАЗ" ??? Колко газ продават русиънзите на дойчеНЗите ? А Ако ИМ продават повече от петрола за КНДР !?!? ДОЙЧЕ КЪНТРИ заробва ЕВРОПА !!! КНДР не ни ЗАРОБВА ! Чия е Дойче веле ??? Каква е разликата между Ким и Меркел ??? КОЙ И КОЛКО ГОДИНИ Е ДИКТАТОР ??? "МАНДАТЪРСИ"???400 ФАМИЛИИ СА ГОСПОДАРИ НА ДЖЪРМАНИЯ ОТ ВЕКОВЕ !!! ДЖЪРМАНЦИТЕ ИМ" БАЧКАТ" !!!

117

Жалко...

преди 6 години

САЩ трябваше да оставят Хитлер през ВСВ да си превземе СССР, а не да помагат на Сталин с над 250 млрд $ в стоки, горива, храни, оръжия, техника, коли, мотори, самолети, камиони...Сега света щеше да е по-хубав. Без зверствата на Кремъл!САЩ са виновни, защото спасиха Русия!Сега целият свят страда от Кремълските лъжи и измами!

116

Анонимен

преди 6 години

Режимът на Меркел се държи на газта от Русия. Режимът на ББ се държи на петрола от Русия....

115

Анонимен

преди 6 години

"Русия е истинското Зло.Нищо хубаво не е произлязло от там, само беди и злини за другите народи."-----------------------------------Значи и ти и коментарът ти сте произлезли оттам.

114

Анонимен

преди 6 години

Русия е истинското Зло.Нищо хубаво не е произлязло от там, само беди и злини за другите народи.

113

Анонимен

преди 6 години

А санкции за Германия кога? Щото и режима на Меркел изцяло зависи от руските енергийни доставки.

112

don

преди 6 години

САЩ чрез НАСА използват руската космическа програма и летят заедно съвместни екипажи.А за пред останалите имало санкций и разногласия.Ако не е Северна Корея ,САЩ как ще си продават оръжието в региона и ще имат войски на чужди територий . Това е един голям цирк за пред хората.САЩ искат да превлекат на своя страна северна Корея в тяхната търговска война с Китай. Да не забравяме прасчо къде е учил.тятъра е пълен .мечтата на САЩ е да съсипят Япония и Южна Корея да нямат това производство

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125За да е по красив.

110

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ според вас как да се аргументирам пред по долните и още по-големи смешковци--------------Не можеш да се аргументираш с мненията на двама никому неизвестни сащци.Дай някакъв по-сериозен аргумент.

109

Анонимен

преди 6 години

Пол Крейг Робъртс е един нещастен дядо на 78 години, амо като му погледнеш физиономията е видно, че е обезумял. И след като САЩ и Америка са две различни понятия, защо наричаш Пол Крейг Робъртс американец, а не сащец, сащиянин или някаква такава глупост? В международната политика САЩ има тежест повече от всички останали американски държави, взети заедно.

108

Анонимен

преди 6 години

До Ф.М. ДостоевскиАмерика и САЩ са две различни понятия ***. И за твой ужас все повече американци, включая такива като Пол Крейг Робъртс, Антъни Сатън и т.н. го разбират и обясняват на свестните и честни американци. А не на псевдоамериканчетата и полубългарчета :-))).

107

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

Според мало умните евразийски педерр расти, Америка е накарала Германия и СССР да се сбият, за да спечели пари. А Германия и СССР са се управлявали от малки 6-годишни деца, които не могат да си направят сметката кое им е изгодно. Вижте си парясания вожд-пед дал, дето си празнува рождните дни в компанията само един друг педдал, още по-дребен от него.

106

СатаНАТО™

преди 6 години

Не знам какво просто го ведо требе да си, за да верваш, че мужиците ще изпълняват някакви договорни задължения.Това е абсолютно безчестно, просташшко и безбожно племе.Още Бисмарк е забелязал, че с мечката може да се водят преговори само като и опреш щика на гърлото. Между другото, след бисмарк два германски Райха са карали евразийците дас е ратк ръф.

105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116"В первом томе этой серии Введение к Ордену описаны в общих чертах природа и цели Ордена. Наша гипотеза о том, что США управляются элитным секретным обществом, была подкреплена документальными свидетельствами: такое общество действительно существует, принадлежность к нему скрывается и признание в этом не бывает добровольным. После издания первого тома библиотека Йельского университета, в которой находилась основная часть документации, отказала исследовтелям"

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114, Нещо си в грешка, Русия има огромен развиващ се пазар призвеждащ и айфони и компютри и каквото ти се ще, гладен за енергия - Китай и Индия - местата на които и Епъл и Майкрософт и Циско си правят софтуера :-). Това не е от днес. Та Китай и Индия са около 2.8 милиарда човека. САЩ и Европа около 600 млн :-))). На Русия и трябват евтини а не скъпи технологии. Германия изнася за Китай технологии а не стоки :-).Освен това самата Русия си има технологии, като Статуса, например ;-)

103

Анонимен

преди 6 години

До 115 Мен не ме вълнува някъв *** какво мисли ? Аз имам глава и също мисля. Не САЩ запалиха ПСВ и ВСВ . Прочети си историята. ***.