9

Не се занимавайте с

преди 6 години

Защо ни занимават с глупости. Я по-добре да информират света за наклона на ... на Митьо очите. Става ли му, не ли, кашля ли, въобще важните новини дет се вика.

8

АстронаФФТ

преди 6 години

Космос няма !!!Поредните лъжи за сонди и големи постижения.Земята е плоска !!!

7

До 4

преди 6 години

До АнонименПич, след толкова години в Космоса, слънчева радиация и доста високи/ниски температури едва ли е оцеляла каквато и да е бактерия, дории да е имало по/в Касини.

6

Анонимен

преди 6 години

Щом ги е страх да замърсяват със сателити които са седели там десетилетия че и сонди са качали, какви надежди има за човешко присъствие в космоса? Това си е идеологично самоубийство на науката и причини/извинения нищо да не се прави.

5

Астро Нафта

преди 6 години

Вояджър 2 е изтрелян първи през 1977, след това Вояджър 1, но той изпреварва 2-я. И двата апарата отдавна нямат гориво за маневри но се движат, всички прибори са изключени освен този за радиацията, данните се предават от него.

4

Анонимен

преди 6 години

До САВояджър беше снабден с голям ядрен реактор, докато Касини има малък такъв. Не могат да го оставят в орбита не защото свърши горивото напълно, а защото на Енцелад може да има условия за живот, и не може да се рискува да се разбие корабът със земни бактерии и ядрено гориво на повърхността.

3

ДА !

преди 6 години

Изстреляни са през 1974г.

2

ДА !

преди 6 години

На вояджърите и на двата няма гориво , те вече са на края на слънчевата система , като за първия се счита че вече я напуска . . . И все още и двата изпращат информация , изстреляни са през 1074г. !

1

СА

преди 6 години

Велико постижение е,няма спор,само където на Вояджър горивото не свършва вече 3 десетилетия,а тук свършва!!