10

Рок енд рол

преди 6 години

До Иван. Не се крием. Аз винаги съм подкрепял Кубрат и пак ще го подкрепям, колкото и малки шансове да има. Това не пречи от време на време да се бъзикам. Много ще му е трудно на Кобрата да удържи на този страшен нокаутьор. Много харесвам Джошуа като боксьор, но няма как да го подкрепям, когато играе срещу българин. Кубрат изобщо не е слаб боксьор, но този е новото чудо в бокса. Дано имаме шанс срещу него!

9

Иван

преди 6 години

Само вижте никнеймовете си под които сте се скрили и коментирате....Сапо предатели

8

Анонимен

преди 6 години

Чалго-боксьора да си напише завещанието, на кого оставя красивата певачка, кинтите и измислената слава, колко пияни и надрусани е набил.

7

Рок енд рол

преди 6 години

"Кубрат също обяви, че скоро ще започне със спарингите."... Дано досега да не е тренирал само базовата техника, а да е наблегнал на ФП. :) Ама той Джошуа щом още си играе на "камък, ножица, хартия"...

6

az

преди 6 години

За толкова пари и аз бих се съгласил Джошуа да ме набие :) ако ми гарантират че няма да имам физически последствия ...

5

Промоутър

преди 6 години

Мача е наговорен. Сценария е ясен. Това е бизнес среща.

4

Анонимен

преди 6 години

до 2 Ми то и аз съм съгласен да ме изхака Джошуа един път за 3 милиона евро, ама не се знае дали ще оживея след това. Лошото е че Кубрат няма да падне от един тупаник в нокаут а оня много ще го бие до като не му направи камбаната кървава пихтия.

3

Хейтър Тролев

преди 6 години

Много грубо ще е, този ще е типичния филмов мач, хващат един "случаен" гражданин и му казват срещу прилична сума да падне в 3-тия рунд и му обещават са не го бият много, но той когато е на ринга вижда жена си , трите си деца, загиналия брат или учителя по физическо и решава да победи и тогава отнася една гора бой като за световно.

2

Анонимен

преди 6 години

Опулев се принася в саможертва като ще се опита да се бие с Джишуа. Е, за пари е всичко. Разликата в качествата им е очевидна. Дано има добри лекари след мача. Досега се боксира с дебели и издъхващият пенсионери и побеждаваше. Набутаха му този мач и ще трябва да преглътне горчивия хап. Ако е в състояние след него.

1

hmn

преди 6 години

явно има доста желаещи да станат свидетели как Пулев ще го сплескат от бой! Джошуа с *** да се биеше, щеше да има по-висок коефициент при букитата.