8

Сп??нс

преди 6 години

За който не е запознат с историята е не знае , що албанците са трафиканти по рождение , да спомена , че по време на империята се е шмъркало яко, предимно местно пройзводство и най-качествен е бил мат'ряла доставен от Албанските планини. След отделянето на Балканите са турили граници и емфието е трябвало да се пренася контрабадно. И т.н.

7

Анонимен

преди 6 години

Почти всички богаташи употребяват кокаин.Бедните-амфетамини или там както се наричат.Китайските баровци навремето са били на хашиш.В Бг по селата всяка вечер се омагьосват с 60,70 градусова шльокавица сварена от прокиснали компоти и ненужни плодове.Пробвал съм я ефектът е 10 часов -главоболието тежко.В Русия варят водка от хляб или захар мешат със спирт и вода.В САЩ им пускат филмчета как да си готвят *** вкъщи по дискавъри имаше цяла поредица.Арабите са на опиум и хероин-нали там го правят.

6

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантически ценности ....

5

Анонимен

преди 6 години

На тези спаньоли въобще не им се учудвам. Живях в Испания от 2000 до 2005 г. може ли да си представите следният парадокс. На улицата имаше един просяк не беше испанец минаха хора от социалните служби и му дадоха 2 000 евро. Направо паднах. Безотчетни пари ги раздаваха ей така като че ли са вестници. Няма разписка няма подпис няма печат. После изпаднаха в криза и разбраха че еврото не расте по дърветата.

4

Анонимен

преди 6 години

Съществено е и дали начинът и методите на информиране на хората в случая са добри.

3

Анонимен

преди 6 години

Напротив трябва грешно да ги инструктират, и без това рано или късно ще са в тежест на обществото. Да се самоизтребват по-бързо и толкова.... да им плаща после цялото общество тамазлъците с повишени здравни вноски, с бебета с увреждания, с катастрофи, с разбити семейства.... Даже най-добре да правят прожекции в училищата с реални случаи на трупясали се - какви хора са можели да са и какви са станали..няма "пробване", има поробване..лесно пускане по нандолнището от глезанковците

2

Анонимен

преди 6 години

"Според тях, има опасност инициативата да внуши, че употребата на дрога е нещо нормално."Ами то си е нещо нормално, хората от древността насам употребяват наркотици и никой, и нищо не може да те спре ако си решил да го направиш. Целта на листовките е поне да те образова за да не се трупясаш или да си причиниш моментална щета от липса на опит. Това е начин да намалиш щетите, които така или иначе си нанасяш. Казвам го като човек, който от време на време обича да разпуска по-така.

1

смърфиета

преди 6 години

Enhorabuena!