16

възмутен

преди 6 години

Тези от престъпната схема които не осъждат престъпниците, Господ тях ще съди и техните семейства.

15

гост

преди 6 години

Не пишете глупости че се водят дела. Важното е колко години ще бъдат в затвора и колко пари ще платят обезщетение на пострадалите. Подхода на съда трябва да бъде с най-голяма строгост на закона. Така *** ще разберат че и те трябва да спазват законите, както добре си знаят правата. Еничарите също трябва да знаят че законите трябва да се спазват от всички.

14

Съдебна система

преди 6 години

Браво на прокуратурата, този път не изпусна 5-годишния давностен срок. Е, присъдите ще са както обикновено - условна + обществено порицание. Ще се присъдят едни грандиозни суми за неимуществени вреди, които ще останат на хартия, защото "братята" нямат доход и няма какво да им вземеш.

13

Да жиее Цацаратурата

преди 6 години

Урааааа другари от Цацаратурата, от 26 юни 2017 г. до днес. Похвала за вашия денонощен къртовски труд. Ако ги нямаше протестите, преписката срещу неизвестен извършител, щеше отдавна да е прекратена.

12

Кулишев

преди 6 години

Този акт е просто едно театро, което ГЕРБ играе, с цел да заблуди българите и да прикрие антибългарската, антихристиянска и анти-белите хора политика, която води колаборирайки угоднически на Меркел и Режима в Брюксел! Дори да има някакви присъди, всичко ще е формално и правене на вятър!

11

www

преди 6 години

ИСТОРИЧЕСКО СЪБИТИЕ....

10

Бойко Банкянскио

преди 6 години

До Евротолерантна;Не бой се! НЕма страшно! Ше ги подържиме малко, Ше ги пообвиниме, па Ше ги пуснеме, нЕма да се излагаме пред нашите партньори от Брюксел а!

9

Евротолерантна

преди 6 години

С тез имена на обвинените си мисля, че прокуратурата ни са живи расисти! Обвинили са ги само, защото имат арабско-ислямски имена! Спрете расизма в България! Пуснете невинните българи мохамедани на свобода! Ей сега Брюксел ще се самосезира!

8

Евроатлантик

преди 6 години

Нещо за спазване на човешки права никой не говори.

7

Циник

преди 6 години

Ако изобщо се стигне до реални присъди...какви ще са?Условни....Сърби, и гърци предпочитат Линч!

6

Защитник

преди 6 години

Хората от Асеновград правилно стачкуваха, но трябваше да продължат още. Кой ще защити децата им?Ще има ли адекватни мерки и наказания срещу престъпниците?

5

ами

преди 6 години

Такава цензура не е имало по времето на Тато,но нали е дИмокрация,а имаме и защитен вид.......

4

Анонимен

преди 6 години

Суджука си котка избирателите. Сега като им лепнат по ден условна,с два часа изпитателен срок,ще им се стъжни.

3

недоумяващ

преди 6 години

Нищо не се разбира от статията,за пореден път чета по темата ,на някой изобщо ясно ли му е какво се е случило?

2

Коректор

преди 6 години

"***" се пише със "З", не със "С"

1

Анонимен

преди 6 години

Избирателите на ГЕРБ правят така защото Цецко Цървула като им плаща за да гласуват за тях ги успокоява, каквото и да става ние сме зад вас. Резултатите да видими. Колко време мина от побоя, едва тези дни повдигат обвинения. Срамно и тъжно!