18

СС

преди 6 години

Явно унищожаването на бялата раса ще започне от Германия, планът вече е в ход...за наше огромно съжаление. :(

17

Анонимен

преди 6 години

Когато не дадеш полагаемото нещо някому когато трябва, то той неминуемо си го взема с лихвите.

16

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава Германия.

15

Анонимен

преди 6 години

Мигрантите не са евреи. Германците само евреи не искат. Всички други са добре дошли.

14

шоп

преди 6 години

До Додоне става въпрос само да гласуват, те искат и депутати в прламента да бъдат. И ние си имаме в нашия такива дето не знаят български

13

Додо

преди 6 години

Хахаха! Капака на гърнето е да дадат на обявените за "сирийски" "бежанци" ислямски ***, изнасилвачи и джихадисти правото да гласуват като германски граждани (сакън, няма да ги дискриминираме я!), и ще цъфнат швабите! Е, верно, държава няма да имат, но пък за сметка на това никой няма да ги помисли за "расисти"! Бог да я прости Германия!

12

Рок енд рол

преди 6 години

"Меркел си подсигури електорат за още 20 години на власт."...Дали? Заглавието на статията говори друго.

11

Анонимен

преди 6 години

В момента един нелегален бежанец има повече права в Германия от един българин. Получава социално жилище безплатно, платени му са всички сметки и взема 400? джобни отгоре. Има право на безплатни немски курсове, може да прави професионално обучение веднага след влизането, безплатно. Освен това различни Нпо и църкви му помагат финансово, с дрехи, с мебели и техника за дома. Българина има забрана за соц.помощи -5 год, и всичките изброени екстри липсват.

10

Потребител

преди 6 години

Да започнат да се раздават квоти в политиката според раса, вяра, произход и т.н. е стъпка към унищожаването на съответната страна.

9

Рок енд рол

преди 6 години

Германско ДПС ще има ли скоро или ще нарушат правата и свободите на мигрантите?

8

Рок енд рол

преди 6 години

Дано да съм лош пророк, но да не стане така, че в близкото бъдеще изнасилванията на германки от мигранти да не се прикриват, както сега, а да се пускат по телевизиите им с възпитателна цел.... Мисля, че съм ясен какво имам предвид.

7

Рок енд рол

преди 6 години

Да не би да има изненадани? :)

6

Анонимен

преди 6 години

Скоро канцлерът им ще се казва Мехмед или Мюмюн. И самите германци ще се молят за квоти.

5

Анонимен

преди 6 години

Все към лошата Германия гледат ТОГ. Няма мераклии за анадолския рай...

4

Българина

преди 6 години

Почна се! Радвам се сега ще разберат как се прави конкурентна икономика и образовани хора в условията на не просто етнически, ИСЛЯМСКИ И МЮСЮЛМАНСКИ ПАРТИИ! ние това го пробвахме 500 г и после още 27, е не става... срещу заразата ислям само див патриотизъм е лечението.... Но германците са скопени от сащ и турция. Пожелавам им успех но не мисля че ще се справят, ха ха ха

3

Анонимен

преди 6 години

Меркел си подсигури електорат за още 20 години на власт. На Бойко ще му трябват ли един-два милиона гласа, за да управлява сам, без разни коалиционни партньори?

2

Анонимен

преди 6 години

Русия естествено има интерес Германия да е стабилна, съответно запазването на управляващата днес коалиция ще е най-добър вариант за Москва. ...И санкциите да продължат....хахаха

1

Циник

преди 6 години

Биля закъсняха! След има няма 50 години бионемците...и неверниците ще са малцинство в Германия - поканиха ги...без да помислят - гастарбайтерите ще управляват...Германия...и Европа - ГАРАНТИРАНО!