10

Един

преди 6 години

Мачкай, бай Тръмпе! Точно на тая колкото и да и сипеш, ще е малко.

9

Цирк САЩ

преди 6 години

Нали Тръмп щеше да я вкарва в затвора?! Защо е още на свобода?!

8

Анонимен

преди 6 години

Дони отново падна ниско ! Той е победител и би трябвало да е над победените! Уви, *** много е елементарен, като махленска клюкарка е!

7

Баба Вуна

преди 6 години

Много смела беше в предизборната кампания, но явно не става за нищо и като жена, и като политик. Прецакаха я всички, защото си направи сама криви сметки. :-) Менопаузата й и напълняването й се отразяват зле, помислила се сега горката и за писателка... :-) Жива още да я ожали човек... :-)

6

Д-р Гигълс

преди 6 години

Няма по-унизителна загуба от тая на Хилари. Няма по-унижена жена от Хилари. Няма по-лицемерна и злобна твар от Хилари. Тръмп я смачка като гнусна *** и буквално й се изpardя в устата. Хвала му за това.

5

Гост+

преди 6 години

Тръмп все пак е пич!

4

анонимен

преди 6 години

а какво спечели сащ и света като военно пром комплекс назначи брокера на недвижимиимоти за президент само воини и смьрт

3

Анонимен

преди 6 години

Разликата, межуд тоя и Никсън е, че Никсън поне спечели и популярния вот.

2

Анонимен

преди 6 години

"Президентът на САЩ Доналд Тръмп възобнови в Twitter своя конфликт със съперничката си на президентските избори през ноември миналата година Хилари Клинтън, предаде Асошиейтед прес."Тръмп не е възобновявал конфликта, баба Хилъри реши да изкарва кинти пишейки книга за изборната си загуба от собствената си гледна точка. Съвсем естествено е Тръмп, като главно действащо лице в историята й да отговори на нападките.

1

Анонимен

преди 6 години

Преди да го изберът каза,че мисли да вкара Хилъри в пандиза.Мисля че едни 10 годинки ще и се отразят омиротворително.Тъкмо като излезе внучето ще е пораснало.Ще поживее още малко после ще я местят в един по-дълъг затвор и така.Кво нещо е животът.Една ирония.