29

Анонимен

преди 6 години

Това е малко като схемата да отидеш да чука6 някоя и уж ненадейно мъжът и се прибира и те хваща тъкмо съблечен и започва да те изнудва за пари или да т1 прибива. Обикновено "съпрузите" са доста здрави момчета и не си поплюват. В нета е пълно с подобни пеперуди, които хващат балъци да им изтачат парити по схемата, а уж друго са се уговаряли да източват. В случая тези играчи са играли много грубо. Не зная на какво са разчитали. Може би да му източат милионите на "богатото" шоферче и да живеят.

28

Месалина

преди 6 години

Е, айде сега! Не е луд, който яде баницата.. Тези тримцата, че са *** - факт. Но тираджийския чичо Скрудж си е заслужил и боя и е**нето, като го раздава много ларж с разни, незнайни к**ви.

27

:)

преди 6 години

А иначе - поредния *** млад мъж, който се опитва да впечатли *** с пари. Плоооскоооооо.

26

Дедо

преди 6 години

Как се "режат нокти с лозарка ножица",бе,прокуроре или журналистче?Да не са пръсти?С такава ножица една "Лафка" я нарязвам за минути-те за нокти ще я използват!И нали бил сексуално малтеретиран?

25

Че Гевара

преди 6 години

Камионджията да е доволен ,че не са му резнали оная работа с лозарската ножица . И за напред ще знае ,че ку.....якарсе води или в кабината или на хотел .

24

Анонимен

преди 6 години

Пича сам си е виновен като се прави на велик, а е само един просс шефьор на камион.Такива бяха велики през Соца, което е истински срам.Не го съжалявам такъв бунакк.

23

Анонимен

преди 6 години

де съ вика слубудиясеки прак квот ми е кефмили сията стачкуваа когато не стачкува се криенекви секви са праат на господари и те така

22

Анонимен

преди 6 години

"рязане на нокти с лозарска ножица" И малцината българи с коефициент на интелигентост над стайната температура се чуди КАК? Що за нокти трябва да имаш да ти ги кастрят с лозаркса ножица. Тоя е за някой зоопарк бре.

21

Анонимен

преди 6 години

А сега и на тея хубостници в ареста едно голямо еб....ан.е! Ама от най големите,да им държи влага за дълго!

20

Ганьо Балкански

преди 6 години

"Каквото си търсил чичовото,таковз си и намерил "

19

Златно правило

преди 6 години

Жена се води само на собствена територия !

18

Анонимен

преди 6 години

Бургас-зоната на здрача. Там живеят само зомбита.

17

АНТИ

преди 6 години

Поредно доказателство, че българското племе не трябва да живее в свободия.Защото се самоизяждаме !!

16

do 5

преди 6 години

Когато човек премине младежка възраст, и започне да си изкарва сам хляба, вече няма приятели. Всички които му се правят на такива, имат САМО и ЕДИНСТВЕНО финансови интереси към него, но балами много....

15

Анонимен

преди 6 години

Мда, следващия път пак да пробват да източат дебитни карти по интернет. Малко хакерски филми са гледали, трябва още.

14

Анонимен

преди 6 години

Жал ми стана за човеко . Тези живеещи по сливенските ширини винаги са ме отвращавали .По гнусно престъпление не съм чел

13

Анонимен

преди 6 години

Като тираджия се хвалил на *** ,че е много паричен ,пък после олеле,къде отишъл в Сливен при тази мургавелка политиката ли да оправя или нещо друго!

12

Агджата

преди 6 години

Поради срам не се оплакал, че са го обладали мощно. Да му е за урок! То народа е казал: "На чуждо място и керемидите е*ът" Е какво пък, нали *** нещастен няма :)

11

Алф

преди 6 години

До: "Валентин Радев МВР" (номер 9)Тиии... не си котка! Тиии... си кюфте!

10

ShH

преди 6 години

А кой от тримата го е изнасилвал? Или и тримата?Така де, трябва да се вземат проби и от тримата, включително и от въпросната Диана, като семенна течност например. И да я съдят и нея за изнасилване!