65

Келеш

преди 6 години

Корееца трябва да изтреля 3 МКБР с термо-ядрени глави срещу Йелоустоун и САЩ няма да съществува повече. Да свалиш 1 МКБР е изключително трудно, на скоро САЩ за първи път успешно прихванаха и свалиха такава. МКБР-то лети с няколко км/с, скоростта ѝ на движение е съпоставима с навлизащ метеорит в атмосферата..... САЩ знаят, че не могат да прихванат и свалят всички МКБР. Ако корееца наистина изтреля 3 срещу Йелоустоун, ще е късмет ако свалят дори 1 от 3-те, но само 1 трябва да достигне вулкана ;)

64

Анонимен

преди 6 години

Единственият дебел човек на снимката е Ким!Той вероятно е единственият дебел севернокореец?!

63

До 55

преди 6 години

Всички страни, които имат ядрено оръжие са правили опити преди това. Американците правиха опити в пустинята Невада, и на някои острови в Тихия океан, руснаците също правеха опити в Казахстанските степи. Без това не може. Французите също правеха опити някъде из Тихия океан. Но корейците не са "мятали бомби", както се изрази колега по-долу.Единствените, които могат да се "похвалят", че са мятали атомни бомби в историята до сега са американците.

62

Анонимен

преди 6 години

DREME MI ZA YAPONIA.VAGNO E DA NE UDARI ALBANIA.

61

Анонимен

преди 6 години

в друг сайт се казва, че сушата в КНДР е голяма и изхранването ще бъде трудно... Ще си ядат ракетите май

60

Циганин

преди 6 години

Джими Картър :"Парите в политиката превърнаха САЩ в олигархия ...аз бих посъветвал Тръмп да говори истината и да съхрани мира ...аз на мястото бих отишл в С Корея или бих изпратил някой от вишият ешалона да гарантира на Пхенян ,че НИЕ няма да ги нападаме или някой от нашите съюзници "Е това си старата школа ... .

59

Анонимен

преди 6 години

Каталунците пък искат с референдум да се отделят от Испания. Испания трупа войска и се готви да нахлуе.

58

Iron

преди 6 години

Изглежда всички норт корейци спазват някаква диета, изглеждат по-скоро слаби, елегантни, само Дебелото момче се е позапуснал.

57

Та

преди 6 години

Дебелото да мята бомби ако му стиска. Щото и по него ще мятат. Но не му се иска защото живота ще му се стъжни, ако остане жив. На какво е превърнал корейците, жално е!!!

56

шматка

преди 6 години

Ама каква снимка са му барнали:)Готов е за някой злодей в холивудски филм

55

шматка

преди 6 години

53А лошо ли е че Боко иска тези неща.И аз искам тези неща.Нима искаш в заливите да има флотилии от бойни кораби вместо туристи.

54

Анонимен

преди 6 години

До 49 Анонимен,"СК какви бомби "мята"? Прави си човекът опитите, както и Индия, както и Сащ и Франция."-------нито една страна не пуска рекети над друга, освен ако не иска да ги предизвика. не го защитавай. нито руснаците, нито американците са го правили.

53

Анонимен

преди 6 години

Ние да гледаме нас си как да опазим че другия побъркан азиатец Ердоган купи нови руски ракети а пък от него само една тел ни дели и за един час може да ни смачка!

52

До Диетолог

преди 6 години

Нашия БВП като е по-голям ама сме в наведена поза какъв ни е келепира ? Боко не ще независимост, той иска да вижда лайнери по черноморието, щастливи туристи, бизнеса да върви, Магнолиите да цъфтят, да му се слави името и т.н.

51

Lebed

преди 6 години

Vai, toz ako vidi KAT Cebel, sha iska i nego taka da napravi...

50

Диетолог

преди 6 години

БВП на Сев. Корея е колкото на Македония. Ама македонците са 2 мил., а корейците 25 мил. Глад мори добитъка!

49

Анонимен

преди 6 години

Кимчо е наистина побъркано човече!

48

Анонимен

преди 6 години

45, е пък СК какви бомби "мята"? Прави си човекът опитите, както и Индия, както и Сащ и Франция. Но на Сащ не се харесва, че точно СК прави опити.

47

Анонимен

преди 6 години

КОГА НАТИРВАМЕ РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА ОТ БЪЛГАРИЯ? СКОРО!

46

до на СНИМКАТА

преди 6 години

Виж като си бил години в Карлуково (като пациент) как знаеш!