23

Анонимен

преди 6 години

Нали ГЕРБ обещаха още в началото, че като дойдат на власт ще сложат камери навсякъде. И в селата също. Във Враца VIVACOM е поставил камери из целия град по проект на общината. Защо ще увеличават заплатите на полицаите каро с тези пари може да покрият територията на България с камери за видеонаблюдение.

22

Анонимен

преди 6 години

Разбирате ли колко е трагично положението? Включват се всички държавни органи на които плащаме млд за да не допускат това да се случва а какво става потърпвшия си плаща всичко като поп и накрая виновни няма и няма да има.А участието на Борисов е като подигравка защото не може главния мафиот да лови редовия .

21

Ами така де

преди 6 години

Бай Бойко / щото за бате е вече въз старичък и дебел / е от тези среди - мутренските , той знае кои са и що са. Това е банда действала още от 90/те когато Бате / тогава млад и стегнат /Бойко е бил популярен в ъндърграунда с прякора Тиквата !!

20

Анонимен

преди 6 години

Значи премиера си има хоби;)Събира познати полицаи,прави си щаб в мазата и започват да играят стратегически игри.Скучно им е;)Представям си Тереза Мей да събира в дома си познати и да дирят терористи:))))

19

Анонимен

преди 6 години

Ако не е премиер пак свиква щаб и става премиер!

18

Анонимен

преди 6 години

Похитителите са в избата! Щабът гуляе над тях! Сетне фокус - мокус - Бокус!

17

Анонимен

преди 6 години

Показателно колко самият премиер вярва в ефективната работа на институциите! Но ако го питат работят ли институциите, ще каже: Вие какво искате, да се върне Орешарски ли?!!!!

16

Изводът

преди 6 години

се налага от само себе си-имаш ле пари, лично ТОЙ свиква щаб! Ако ли не, и за 5лв да колят пенсионерите по селата, все тая!

15

Анонимен

преди 6 години

Само показва че премиера няма доверие на полицията и разчита на свой хора извън системата. Кому е нужна такава полиция? И остават съмненията че именно хора от полицията стоят зад тези отвличания, телефонните измами и зад какво ли не? За какво ни е такава полиция точно?

14

до 9

преди 6 години

Ами, всеки е склонен да се връща към това, което му е носело успехи, рейтинг и комфорт. Особено в трудни времена. Доцента по психология започваше лекцията така: -- ,,Когато една армия претърпи неуспех в настъпление, се връща на старите оборудвани и укрепени позиции......!''

13

Косю

преди 6 години

щом бат Бойко се е заел до две седмици ще ги хване гарантирам

12

Анонимен

преди 6 години

Ами премиера нали е от тези среди от групировките да разпита аверите си дали не знаят нещо за отвличането

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакво значи "съмнително"? Не е по ISO ли?

10

WTF

преди 6 години

Поредния жалък PR на ***

9

Анонимен

преди 6 години

Абе, само на мен ли ми е съмнително като цяло това отвличане?Някой дали сложи на полиграфа самия отвлечен?

8

Анонимен

преди 6 години

Така се събирали апостолите от Гюргевския комитет! Това председател на ТКЗС ли е, премиер или мутра - премиер! Оня ходи да гони щума по морето, министъра цяла седмица гаси пожар с камужлажните пенсионерски дрехи, тоя гони бандити, кой реално е там за каквото трябва да бъде?

7

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Този баща или има много гузна съвест или е развил Стокхолмския синдром.Просто се с 1 000 000, но иначе не пропуска да благодари на държавата и лично на Вожда.За какво благодари и за какво ги хвали ?Може би за това, че станахме като Колумбия, където наркокартелите отвличат хора ежедневно ?Похитителите прибраха парите и САМИ освободиха момчето.А, може би този хвали държавата, за да не му потърси с ръка откъде са тези милиони, платил ли е данъци за тях и т.н. ?

6

Оруел

преди 6 години

Като гледам доста е помогнал тоя щаб хаха

5

Анонимен

преди 6 години

Ей с това заглавие ще влезете в часовете по история, първия вестник публично призналр, че ББ е бил силно обезпокоен на къде ще отидат парите и е следил случая от близо , за да е сигурен , че няма да го забравят като вземат да делят баницата.

4

Анонимен

преди 6 години

б.б. /с малки букви/ защо не сформира щаб за някое убийство на пенсионер и да накаже виновните, че и ние простосмъртните да сме му малко благодарни ?