27

Габи

преди 6 години

Обяснението е просто:премиерът на БГ и неговите министри са най-големите послушковци в ЕС, а БГ е най-корумпираната държава, която без европомощи не може да живее. Държавите от Източна Европа се обединиха във Вишеградски блок. Тези от ЗЕ си гледат интересите. Италия и Испания не са надеждни съюзници. И трябва държава, която да пропагандира постулатите на ЕК на Балканите. Коя: ами БГ на БиБи...

26

Евролюб

преди 6 години

До АнонименЕ, как какво, разчита на нас. Важни сме му

25

Анонимен

преди 6 години

И като ни е споменавал, нас това какво ни грее?

24

Крадат милиарди

преди 6 години

НАркоманите в Брюксел с а малтретирани с спец наркотици обезпечаващи ликвидация на цели нации завинаги вкл БЪлгарската.Терористите около БОйко Борисов и Цветанов са отровени с зомби озверяващи спец съставки обезпечаващи блокиране на всякакви опити за съпротива срещу ограбването.Дават пенсии по 68 евро месечно, а крадат десетки милиарди от народа вкл с НЕЗАКОНЕН ДДС В София.Не дават помощи за раждане и отглеждане на деца а купуват педофилски камери з а милиарди./яко корупционни/

23

AMAN ot крадци

преди 6 години

Нагли престъпници на власт в София ползват наркоманите от Брюксел за жестоко ограбване на десетки милиарди живи левове годишно от народа.Милиардите се насочват само към НАГЛО КОРУПЦИОННИ Обекти неносещи нито лев на народа.Над 70% в БЪлгария нямат доходи за оцеляване вкл в МВР и отбраната..Над 2 900 000 нямат никакви доходи../oficialna statistika

22

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаАко имаш запек съм ситурен, че обвиняваш Сорос. Какъв е този унгарски евреин ? Господ ли е ? Всесилен ли е ? Изключително примитивно е да обвиняваш някакъв финансов шмекер за всички беди по света.

21

Анонимен

преди 6 години

Ами нормално е господар да споменава често името на слуга.Та така и алкохолика и откровен престъпник Юнкер е нормално да споменава България и нейният"вожд"."Бойко,кажи това.Бойко,направи онова."И наш Бойко слушка и изпълнява.Като например вчерашната просташка декларация за"руската заплаха".

20

Българина

преди 6 години

Когато соросогад споменава името на държава управлявана от предател, ме е страх повече от тримата сенатори, ще има нови нацинални трагедии

19

ази бре

преди 6 години

К'ва стана тя, другари каскети, и тоя път не гътнахте Европа с коментари. Понеже казват, че надеждата умира последна, затова айде довиждане до другия "опит". Приятно чакане да се гътне :)

18

Анонимен

преди 6 години

Който се опита да не вкара в еврозоната, трябва да бъде публично убит с камъни.

17

Анонимен

преди 6 години

Значи ще започнем да ровим още по-дълбоко в г.о.в.ната . Пардон в демокрацията .

16

ЕТО

преди 6 години

ЧЕТА "КОМЕНТАРИТЕ" - 100% АНТИБЪЛГАРСКА И АНТИЕВРОПЕЙСКА ПРОПАГАНДА НА ПУТИН! РАЗБИРА СЕ, ЕС ВЗИМА МЕРКИ - ВЧЕРА ДОКЛАДА НА МС ПОД НАТИСК НА МЕРКЕЛ. СЛЕДВА ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОН И... ПРИЛАГАНЕ! ДЕПОРАТАЦИЯ, ЯКИ ГЛОБИ, ЗАТВОР, ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАЖЕСКИТЕ САЙТОВЕ! ТВА ВИ ЧАКА!

15

Анонимен

преди 6 години

Най-после! ЕС започна да се страхува от БГ, страх го е да не сменим европейския с евроазиатския... Ами за страх си е.

14

Бандит

преди 6 години

У мен се породи едно неприятно чувство от такива класификации

13

Petrov

преди 6 години

Юнкер е известен с това че закусва с коняк. След такава закуска едва ли прави разлика между България и Бруней. На дрругата сутрин в зависимост от коняка, ще споменава нещо друго.

12

Анонимен

преди 6 години

Е нали му подариха 100 милиона евра за някакъв негов проект.Нормално е да каже България 3-4 пъти за 100 милиона.По 35 милиона на дума.Отстъпки нещо,промоции за редовни клиенти има ли?

11

Анонимен

преди 6 години

Преди осем години СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , другаря Борисов , каза : Само да боядисаме КППто и сме в Шенген " . После другаря Цвъки спечели избори с това обещание ( както обещаха да има Белене, парите от КТБ , тунел Шипка, мажоритарен вот.............и хиляди нестанали герберуси ) . Сега знаем - От ГЕРПУ зависи само кражбата и да поддържа дъното на всички изследвания !!!

10

Анонимен

преди 6 години

А, пък тоя Юнкер (Джънкър), ако започне да го споменава Ицо Стоичков ... :)

9

Капа ви Йота

преди 6 години

Жан-Пол е голям приятел на България: направете му статуя как преборва пребития от бой черен дух на злото на име Путин и му взима скалпа- ще я понтираме на Позитано 20!

8

Анонимен

преди 6 години

С тоя тъпaнар премиер, неизвестно каквсе още заемащ премиерският пост, а не е изхвърлен на бунището като непотребнаклозетна чиния, България никога запомнетеникога няма да настигне Румъния. Неговатацел е да сме на последно място в ЕС.