65

Fros

преди 6 години

Bg medii sa mafia.Radev i Zaharieva goliamo lizane i goliamo dupene ste praviat v usa 10 dena da pokazvat kolko mnogo robi v rbg darjat na kolene s 200 euro eu zaplati, zarad usa bankite, usa piratskite offshori, deto se vihriat v rbg energetika, minna, darvena, orajeina promishlenost, zemedelie, turizam, banki, stroitelni materiali, metali, farma i flota..bg medii ne informirat za tesi predstoiasti metani, pokloni, pobarvania, potupvania, pochesvania...

64

,.,.

преди 6 години

Радвам се,че не гласувах за поредния ПреЦедент на удобното за политиканите статукво.

63

Анонимен

преди 6 години

Доста елементарен!Подобни интервюта,всеки един от пишещите тук,може да дава от сутрин до вечер!

62

Георги

преди 6 години

Е аз като чета, всичко е зле.

61

Анонимен

преди 6 години

На президента трябва да се дадат Външно министерство, здравеопазването, образованието и МО! Правителството да се занимава само с пътища, околна среда и социални помощи. МВР няма нужда. Разбрахме, че щаба е в Банкя!

60

Анонимен

преди 6 години

Гаварит Дондуков - Корсаков!

59

Кон

преди 6 години

А аз си представях, че като вземе властта, една сутрин още по тъмно ще строи батальон за репресии и взвод за разстрел на желтите павета, ще свали императора от коня и ще го яхне сам.Когато първите слънчеви лъчи плахо огреят площада, ще се разкрещи и сочи с камшик - ,,Арестувайте парламента и го затворете в Белене! Обесете правителството! Разстреляйте Министерство на Правосъдието и Главна прокуратура!'' Ефективно и бързо! А той иска по правилата.Няма да стане!!!!

58

Оле-лееее!

преди 6 години

Снощи на пияна глава големи обиди съм написала за Президента! Днес гледах малко по телевизията - държи се и говори отлично, с подобаващата сериозност на тази институция! Не е шоумен като Волен Сидеров, който е празна тенекия, та повече дрънчи! Накратако - като Иван - 65 постинг!

57

Анонимен

преди 6 години

Простаците нямат край. Няма ли малко уважение към институцията? Аман от ***, къде сравнявате Плевнелиев с Радев? До 70: защо не се качиш да те повози тоя *** летец, стиска ли ти или само при мисълта пълниш или вече напълни гащите. Сорос колко ви плаща?

56

Анонимен

преди 6 години

Тоя освен да дрънка баналности май друго не може,

55

отчет на Йотова

преди 6 години

пред бсппЗасега другарят Радев не прави движения срещу нашата партия. Приказките му са идеално общи и може да си дрънка каквото си иска. важно е да не прави нищо. Ето 300 дена и едно нищо. Така още 900 дни - дрън,дрън - да замазва очите на слепите.

54

хахахха

преди 6 години

Тоя ли го казва бе . Преди да дава съвети , да бъде малко мъж и да спре да прави каквото му кажат двете чанти. .......... . И плевнята беше трагедия но не слушаше какво му казва жена му. *** какво да се прави , *** летец.

53

До Анонимен

преди 6 години

Тези с трите мандата викаш, а какво стана с тези които се вклиниха м/у трите мандата на Герб, тези от тройната коалиция дошла на власт с мандата на БСП след едни февруарски протести. След като предложиха Пеевски за шеф на ДАНС и фалираха набързо една банка им се наложи бързо да напуснат полесражението. Как ще коментираш това злополучно управление, другарю, което дойде да замени Герб ?

52

Анонимен

преди 6 години

Време е да говорим с Русия за войната, която води срещу Украйна и избиването на славяни.

51

Калеко Алеко

преди 6 години

Според другаря Радев - "Нашите отношения с маскава не трябвало да стават заложник на чужди интереси ...", т.е. интересите на ЕС и НАТО към които принадлежим и ние, за нас са чужди, докато Матушката русь се е откъснала от пъпа на товарищ Радев или по-скоро той се е откъснал от нейния. Да не забравяме че този беше нарочен и за натовски офицер .... За съжаление Гоце си намери достоен наследник, но така е когато си издигнат от *** и БСП, след среща на четири очи с ген.Решетников ... !!!

50

Иван

преди 6 години

Президента говори ясно, точно, логично. Допада ми и аз мисля като него.

49

Анонимен

преди 6 години

G-n President tazi gangrena tryabva da se izreje.Stiga kostatazii .Otkade da se pocne mnogo dobre znaete.Deystvayte.Za tova vi izbrahme.

48

Анонимен

преди 6 години

..За осемте си месеца на "Дондуков" 2 президентът отчете, че са проведени изрядни избори.....''Ха - ха - ха - ха - хаааааа!

47

Анонимен

преди 6 години

Какъв президент е тоя *** см00тан?!?!?!?

46

Анонимен

преди 6 години

Вярвах ти, Радев!Ти се оказа пълен некадърник и с нищо не си по-добър от предишния!