7

ученичка

преди 6 години

както се подразбира този скандал бе заложен от частните училища които се ползват с протекциите на министерството и на които СМГ им е като трън в ***

6

Много тъмна и мътна!

преди 6 години

Работата е много по тъмна и мътна. Потърсете в гоогле "SMS до директора на СМГ преди скандала:" на сайта От там става ясно че скандалът е заложен като бомба със закъснител за да се унищожи СМБ и акад. Петър Кендеров свързан с бившата държавна сигурност и БСП и на преден план да изплува проф. Сава Гроздев и ГЕРБ. На мен ми прилича като план за унищожение на последните останки (добри или лоши сами преценете) от социалистическото минало и победа на новите "ценност".

5

ГЕРБерска работа!

преди 6 години

Учителката *** на съсстезание собственните си ученици - била много добър професионалист.Учителката участва в училищното насоятелство и разпределя милиони което е незаконно - била вазна за колектива и сплотяването.Учителката *** по 5000 лв./месец от курсове дадени им от самото настоятелство в което участва и тя - била невинна.Настоятелството което е с нестопанска цел развива търговска дейност за милиони без да се съобразява с искането на директора парите да влизат в училището.

4

Преминаващ

преди 6 години

Егати простотията!В училището св првят курсове, а друг прибира и се разпорежда с парите,пък било то и уч. настоятелство?! Значи ние ги издържаме, някои гуши пари, а прокурарурата спи.Егати министъра - директора бил пръв сред равни. И какво излиза - друг взема ррешения, а директора да носи отговорност. Това може да гизмисли само *** гербаджия!

3

Браво,бе!

преди 6 години

А Ямболиева на седмо я оставихте да съсипе училището!?

2

Анонимен

преди 6 години

Тая кифла я изкараха мъченик, вместо да я изгонят с шутове заради ошетяване на стотици деца. Но така е , като замирише на пари и политика. А обстановката няма как да се успокои, защото стария директор почти сигурно ще бъде върнат от съда. Данъкоплатеца ще му плати обезщетението, а някои хора ще продължат да се правят на големи борци за справедливост за наша сметка

1

Браво!

преди 6 години

Нека обстановката се успокои и новата учебна година да започне спокойно. Поне веднъж правдата да просъществува. Успех на учителите и талантливите ни ученици!