19

възмутен

преди 6 години

След като е възможно да се фалшифицират гласовете на избирателите и самите избори, не е трудно да се теглят пари с чужди имена.

18

Marseille

преди 6 години

В България опс *** има само измамници и мързеливи ***

17

1

преди 6 години

До А,и после Василев фалирал банка кооперативна.

16

Анонимен

преди 6 години

В случая се пише комисионна.

15

Мен

преди 6 години

Само не знам защо сте толкова неграмотни. КомисиоНа се пише с една Н. Думата е в мъжки род - Комисион! А уж сте журналисти!

14

А

преди 6 години

Много странно,как с копие само от лична карта отпускат кредит?

13

КОКО

преди 6 години

Браво! Веднага да се привлече към щаба на Бойко. Това е готов финансов правителствен съветник!

12

mimo

преди 6 години

Без емоции...мацката е работила в някоя фирма от бързите кредити.Сама е обработвала документите на "уж" кандидатите за кредит и сама им ги е "давала".....В тези фирми това е фасулска работа!

11

Miki Mause

преди 6 години

И какво става с кредитния регистър......да не са го закрили тихомълком ?????!!!!!!

10

666

преди 6 години

Много елементарна далавера - накрая със сигурност попада в ръцете на полицията и прокуратурата! Трябва да си изключително наивен и глупав, за да направиш това.

9

Анонимен

преди 6 години

Каквато държавата и политиците такъв и народа.Нали на това ни учи живота вече 27 г.Лошото в случая е за самата нея че са я хванали.Нали още по времето на НДСВ цара каза че не сме достатъчмо самоиницитивни и предприемчиви като народ.А Бойко ни нарече пред света лош материал.

8

цвете

преди 6 години

Тая Петя и ония инспектори разрешили кредитите да се обесяяяяят за назидание на останалите.Така ще се спре корупцията на всички нива и във всичките и форми.

7

Иванов

преди 6 години

Спокойно дамата е член на ГЕРБ и всичко ще се потули

6

Турчина

преди 6 години

Типична българска професия! Далавера, корупция...

5

Анонимен

преди 6 години

симпатични млади момиченца раздават пари наляво и на дясно без да искат лични карти и да сверяват самоличността.Имам един комшия, който не е много наред с главата. Безработен е и въпреки всички тези екстри за период от 5-6 години е взел кредити за 118 000 лв.Обаче там схемата е малко по-сложна и разбира се комшията въобще не се е облажил от нея, просто има да връща 118 000, а кредитните институции пък имат да взимат, докато няколко техни служители са се пооблажили.

4

PD

преди 6 години

А едни други, с фалшиви проверки и одити, колко милиарда затриха. И сега няма нужда да ни обясняват кой е виновен. Този дето яде баницата, или този дето му я дава.Ние вече знаем. Само дето тези, замесените, все се опитват, всячески да ни убеждават в обратното.

3

Анонимен

преди 6 години

Не мие ясно. Ако изкаш да теглиш кредит първото което трябва да покажеш е лична карта. В текста се споменават , че е работила само с личните данни на хората /??/

2

Анонимен

преди 6 години

Докато такива не се окачат по стълбовете надолу с главите за назидание на всички останали на тази територия ще има все повече такива като тази. Нямаме нито закони нито управия. Как може да вземе пари без да дойде лично този който ги иска? Може ли да взема чужди данни и да тегля пари? Е как ще стане нали ще искат лицето което ги тегли личната му карта? Тази е имала хора по най високи места които са и съдействали.

1

Анонимен

преди 6 години

Схемата е оповестена, ще се втурнат и други измамници и трябва голяма присъда за назидание, още в началото да се пресекат мераците!