56

khbbkh

преди 6 години

До Анонименbravo be edin hubav komentar..

55

Анонимен

преди 6 години

Rasist i fashistite na Merkel

54

Бай

преди 6 години

До Chivars PantevДа питам, а детето каква вина има?

53

Анонимен

преди 6 години

Българката Хатидже!?

52

Анонимен

преди 6 години

приказка от Шехиризадаминали 4 седмицидошло време за наемаи ромката Йатидджеот мирната религия казалаАми ние в България не плащаме такива работиДаай тогава задницаНяма виж се какъв си ***, аз съм елитна дамаи тогава мюмююна с немско гражданствоизвадил ноожа и показал традициите на мирната религиякрай на приказката

51

Von DE

преди 6 години

Ti koyto se radvash na smartta na edno dete i edna mayka tryabva date vidi Tzyal Bulgariya sto za chovek si.Ne se kriy zad kompa.Koy znae kakv ohlyuv si.Nestastnik

50

Анонимен

преди 6 години

Радвам се че "българките" с именакато това турскоарабско Хатиджесе заселват в Германия. Предвидна скорошните избори там и койще ги спечели най-вероятно товае перспективна дестинация и за другис подобни имена.

49

Анонимен

преди 6 години

Между БЪЛГАРКА и БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНКА има разлика от тука до небето и обратно.

48

Анонимен

преди 6 години

до 42 ИМАМ ЧУВСТВО . ЧЕ НАПАДКИТЕ СА САМО СПРЯМО СЛАВЯНСКИТЕ И ХРИСТИЯНСКИТЕ НАРОДИ...ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ -САМО ТОЛЕРАНТНОСТ... КАКВО СТАВА???

47

погр ебален агент

преди 6 години

Германците са зверове. Това те доказаха със зверствата си по време на Втората световна война.

46

Chivars Pantev

преди 6 години

Българката Хатидже, такова име в българските именници няма уважаема Вера Александрова. Тази не е българка, тя е от другите групи хора турци и роми. Твърде е ясно че не си е плащала наема или е лъгала и крадила. Човекът иначе няма за какво да си сложи главата в торбата. Ех ще полежи малко и ще го пуснат.

45

Bulgarka

преди 6 години

Tozi komentar e specialno kum gospodina " TURCHIN ". TOLKOVA SI TUP , CHE PO-DOBRE E DA MULCHISH. PROSTO SI SMESHEN I SE IZLAGASH PRED CQLA BULGARIA I GERMANIA. SMESHNIK MAZEN. OT TEB MOGAT DA NAPRAVQT SAMO SAPUN , NO NIKOI NQMA DA GO KUPUVA ZASHTOTO NQMA DA E GODEN DORI I ZA KUCHETATA DA KUPQT S NEGO.

44

Тъпак

преди 6 години

Де.е.ба и попърдака! Тоя трябва да не се отърве. Независимо дали жертвата е "българка" или да. Трябва да го оберат жив докато изтрае

43

Анонимен

преди 6 години

Убита е жена и дете, това е факт! Етнос, образование, култура, политическа принадлежност и религия нямат никакво значение. Един звяр с нож, над дете и майка. На къде отива света?

42

TURCHIN

преди 6 години

Shtom e bulgarka e OK! Oshte trqbva da zakolite i nie osmanliite shte pomagame!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Ако беше българин убиецът щеше да писнат фалшивите медиии и коментаторите колко да прокажни българите и как едва ли не всеки от нас трябва да се чувства виновен и да го е срам че е българин. Такава би билс пропагандата от фалшивите и купени медии!!!

40

муспи

преди 6 години

Това й е дванайстия син, - не вярвате? - вижте германския национал по футбол! Ако го дсмятате за нациско, нетолерантно, вижте тогава английския - вижте и Анадолец BG!

39

Анонимен

преди 6 години

До Друг Анонимен Искал си да кажеш ПРОСлюлюлюТАК?

38

Друг Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Уж си Анонимен, пък си ***!

37

въпроси:

преди 6 години

За германците нищо не еясно, но за българите от бълг.етнос- се питаме:1.Хатидже, бълг. гражданка, ражда сина си на 18г.( сега е 24, синът-6, забременяла на 17.2.КЪДЕ ражда? ОТ КАКВО се издържа? Явно има пари, за да живее в апартамент.ТОВА е въпросът: как се издържа, какво работи, издръжка от бащата на детето ли получава Хатидже.