16

Глупак

преди 6 години

До един от стадотоПри комунделите като теб имахме милион пъти по големи проблеми от 1 изнасилване. Да ни припомниш /за младите де/ коя столетна партия фалира държавата и колко пъти? С помощта на СЕСЕСЕ РЕ естествено, нашите братя.

15

Анонимен

преди 6 години

Путин с такава крава нямада се занимава никога.

14

Анонимен

преди 6 години

Мароканците баща им ги беше разпознал на запис от камера в Римини. Казал им да отидат да се предадат, иначе вика карабинерите. Така хванаха и другите двама.

13

Циник

преди 6 години

В Индия ( както каза колегата Гадорян ) масовите изнасилвания са често явление! И който и досега не е станал убеден ра сист...е кръгъл гл упак! Прочетете спомените на Китодар Тодоров за живота му (мисля в Нигерия) за кражба - поливат крадеца с бензин, и го палят! Подобията на м***iмуни които нахлуват в Италия и Европа - от Африка...Афганистан...и бог знае къде смятат човешкия живот за нищожен! По-лоши са и от животни!

12

Анонимен

преди 6 години

Целта е създаване на една лесна за манипулиране човешка маса. Няма да е трудно- културните, образованите, цивилизованите народи са по- слаби от агресивните, гладни полудиви племена. Може да доживеем да видим резултата от сблъсъка.

11

Един

преди 6 години

Толкова е странно всичко, което се случва в Европа, че очевидно изводът е един: има някакъв план и той се спазва стриктно. Просто не е възможно политиците в толкова много и различни страни да са до такава степен ***, да не познават историята и да са заблудени! Интересно, дали имат някаква сигурност, че именно те и техните деца ще оцелеят и ще живеят в пълна безопасност и комфорт? В кой момент ще се отделят от стадото и ще се скрият? Къде?

10

един от стадото

преди 6 години

Съобразно НОВИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ ИЗНАСИЛВАЧИТЕ ЩЕ ГИ ОСВОБОДЯТ , И ЩЕ ГИ ОНЕВИНЯТ ТАКА КАКТО СТАНА В ГЕРМАНИЯ. А ИЗНАСИЛВАЧИТЕ ЩЕ ГИ ОСВОБОДЯТ , ПОНЕЖЕ МНОГО ИСКАЛИ ДА ПРАВЯТ СЕКС !!!! А ФИНЛАНДКАТА СЪДЪТ ЩЕ Я ПОРИЦАЕ , ЧЕ Е ХОДИЛА САМА И СЪЗДАЛА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ .!!!СЪЩОТО СЕ СЛУЧИ В ГЕРМАНИЯ , И ОТ ТОГАВА ГЕРМАНКИТЕ ЩЕ СА ВИНОВНИ АКО ХОДЯТ САМИ ИЛИ ПО-ЛЕКО ОБЛЕЧЕНИ И ИМИГРАНТИ Я ИЗНАСИЛЯТ.!!!ИИИИ ТОВА Е ОФИЦИАЛЕН СЪВЕТ ОТ ГЕРМАНСКИ СЪДИЯ , А И ОТ ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЯ.:-( еххх къде остана в историята този '' ЛОШ ,ЛОШ ,КОМУНИЗЪМ''.Как беше - КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН.

9

ГАДОРЯН

преди 6 години

Индусите са едни от най масовите изнасилвачи в целия свят. Така че не съм изненадан. И ко праим сега? Продължаваме напред. ЕС няма да изкара дълго. Ще рухне досущ като Вавилонската кула. Само че придружено с много кръв и невиждано насилие.

8

Анонимен

преди 6 години

Безжалостна депортация на всички шляещи се,неработещи,ядящи помощи,лъжещи кои са,тъмни ,чуждоземни млади мъже....А двамата карабинери които не спадат към изброените къде да ги депортираме?

7

Българка

преди 6 години

Не солидарност в Туитър,кметице,Безжалостна депортация на всички шляещи се,неработещи,ядящи помощи,лъжещи кои са,тъмни ,чуждоземни млади мъже.Италия е голяма и силна държава,няма ли силен глас в ЕС.

6

нейшинъл

преди 6 години

само така според шефовете на Мьогерини Европа ще настигне Индия по количествена популация с тук-таме уникални русоляви коси и синкави очи

5

Анонимен

преди 6 години

То и на кмета...Кога ли ше му излезе и на него късмета...

4

Анонимен

преди 6 години

ами италианците киснат ежедневно в морето да ги спасяват от лодките,напълниха си красивата страна с индийци,конгоанци,мароканци и всякакви други, а сега......то и германците това ги чака. и цяла европа. напълни се тук с всичко.

3

n

преди 6 години

Така, докато тия ни се подиграваха и ни натискаха да интегрираме ***, виждам , че са доста напреднали в интерграцията на техните . А да същите ни заклеймига , че правим ограда , а сега техните огради по високи. А да те са елит ние колониална държава , така си е. Това ЕС май ще си остане само на книга. Не може такава ограомна маса хора и капитали и и и да се ръководи от пианици , бездетни баби и п***. АМИН

2

Анонимен

преди 6 години

Изнасилвачите-....двама братя от марокански произход на 15 и 17 години, родени в Италия, и 16-годишен нигериец, за когото също се смята, че е роден в Италия...Защо италианците не са ги интегрирали, и защо пише че са от марокански и нигерийски произход,а не пише че са италианци??? Защо на ромите не пише че са от ромски произход а медийте ги титулуват "българи"?

1

Анонимен

преди 6 години

Пускайте недоразвити афропитеци и после ревете...