72

Анонимен

преди 6 години

74, ТИ ДА СИ ЧУВАЛ ЧЕ СМЕ ВЪРЗАНИ ЗА ЕВРОТО, НА 1 ЮЛИ 1997Г ЗА НЕМСКАТА МАРКА, А ПОСЛЕ ЗА ЕВРОТО, ЧЕ СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД И ЧЕ ВСИЧКИ ЦЕНИ В БГ СА ЕВРОПЕЙСКИ, А ДОХОДИТЕ АФРИКАНСКИ- НЕ БЕРИ ГРИЖА ЗА ЦЕНИТЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПО СКЪПО- СЕГА Е ПО СКЪПО, ТОГАВА МОЖЕ ДА СТАНЕ ПО ЕВТИНО.

71

Анонимен

преди 6 години

Ураа ще си купувам дюнера в евро .Това да бие бежанец лекари и да разглобява с приятели линейка е къде по културно от някой ци /га /ни ... "някък така по европейско е " както викаше Мамалев в НЛО . Абе къде по европейско да ти резне главата и да се провикне на МАЙЧИН ЕЗИК " Бог е велик" някой мароканец салафист

70

Зозо

преди 6 години

Уахахахааааа, решетниковите ревът. Досвидания ватирани глави! След някоя година и еврото въвеждаме.

69

Анонимен

преди 6 години

България трябва да бъде изключена от ЕС.Да се върне визовия режим за страните от ЕС, Турция, РФ и т.н. - опашките пред посолствата!Да се спират всички помощи от Евро-банките, МВФ и др. финансови институции - глад и мизерия за всички немилионери!Да се депортират всичките "гастарбайтери" с БГ паспорти - безработицата космическа!"Виолетовите" - в народното събрание 50 процента "***", 40 процента "Права и свободи без задължения"ТОВА ИСКАТ ДРАСКАЧИТЕ, НО СССР ГО НЯМА!!!

68

Анонимен

преди 6 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е, Юнкер,Меркел и кликата им да се махнат от ръководството на ЕС и там да застане естествения европейски лидер на съюза Виктор Орбан и Вишеградската четворка да ръководи ЕС.

67

naco

преди 6 години

Но КАК да стане това,г-н Юнкер с тези 80 евро ПЕНСИИ,200 евро ЗАПЛАТИ, БЯСНА КОРУПЦИЯ и ЗАСПАЛО ПРАВОСЪДИЕ? КАК?

66

Анонимен

преди 6 години

НА РУСКИТЕ НЕЩАСТНИЦИ ИМ Е КИСЕЛО ГРОЗДЕТО, ДЕТО 200 Г. НАПЪНИ ОТ ПЕТЪР 1 ДОСЕГА НЕ МОГАТ ДА НАСТИГНАТ ЕВРОПА И СЕГА ГО ОБЪРНАХА НА ПСУВНИ...

65

РУСНЯЦИ,

преди 6 години

ОСТАВЕТЕ ГО ВИЕ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ! *** ТАМ - ТЯ НА ПУТИН ДЪЩЕРЯ МУ Е В НАЙ -ПЕДАЛСКИЯ ГРАД - АМСТЕРДАМ, СИГУТНО Е ЛЕСБИЙКА, АБРАМОВИЧ И ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ - В ЛОНДОН ПЕДАЛСКИЯ, ЩЕ ИМ КУПУВА ТОЙ *** ОТБОРИ...Я КАЖЕТЕ НЮЗ ЗА ВАШИЯ ВЕЛИК ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ! КОЛЕГИТЕ ВИ ОТ КИРГИЗИЯ НАПОИХА ЛИ КАМИЛИТЕ, ЧЕ СУША ИДЕ? И КАТО ПОЧНАХ ЗА БИЗНЕС, В БЕЛАРУС ВДИГНАХА ЛИ ВЕЯЕ СР. ЗАПЛАТА НА 100 ЕВРА))))))))))))))):

64

Анонимен

преди 6 години

Побързайте ,за да не ни изпуснете.Руснаците набират скорост.

63

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 62 И защо мислиш че референдума ще бъде ЗА напускане ? Щото аз не съм толкова сигурен.Българите не искат да се връщат назад.И ако речем да излезем трябва да им платим с целия си БВП за една година./ около 90милиарда/.Нещата са така изпипани че колкото по мърдаш , толкова по ти влиза.

62

Пенсионер

преди 6 години

Аз се надявах Юнкер да каже нещо за единна мин.пенсия и заплата, ама тишина по въпроса.Единствено ЕС е в състояние да накара нашите работодатели да плащат достойно.Но явно това не ги интересува.

61

Анонимен

преди 6 години

Мисля че е време за референдум за напускане на НАТО и ЕС! Време е всички у нас да влизат с визи. *** да се изгонят!

60

Анонимен

преди 6 години

Я съм си У Шенген. Вие му мислете.

59

Пешо

преди 6 години

Аз съм съгласен да влезем, но трябва да поставим наши изисквания към ЕС за тази работа. Иначе зор нямам да влизаме вече където и да било.

58

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

калкулаторке, вместо вчерашна копипаста можеше да обадите че в припят са пуснали виенското колело след всичките тия години тишина. например.

57

Анонимен

преди 6 години

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЕВЛИЗАЛА В ГИБЕЛНИ ЗА НЕЯ СЪЮЗИ. ВИНАГИ, КОГАТО СМЕ В СЪЮЗ, В КОЙТО Е И ГЕРМАНИЯ, НАКРАЯ ПЕРЕМ ПЕШКИРА.

56

мнение

преди 6 години

Вместо да влезем в шенген аз предлагам да излезем от скарания ЕС ? За какво ни е този ЕС ? За да си пълнят джобовете някой ? Помнете ми думата - и в Гърция стана същото ! Въпросът е кой ще плаща после ! В същност като гледам, май няма да остане никой ...

55

Демократ

преди 6 години

Да се гласува на референдум! Защо от ЕСТрябва да решават какво да се случва с България. Ако те го предлагат, значи имат полза, а ние вреда. Да се дискутират ползите и вредите и да прецени населението. Аз не държа да влизаме в Шенген. И преди да влезем в ЕС нямах проблеми да пътувам, когато и където пожелая, но някои криминални и асоциални типове имаха такива проблеми.

54

Циник

преди 6 години

Преди 2015 бях фен на съюза...след 2015...и светкавичната ислямизация на Европа - вече съм противник на съюза!Той се *** в репресивен апарат....забраняващ на народите в Европа да са народи! Шепа самозабравили се в Брюксел и Берлин - ни казват, че е нормално пришълци от на м...си п....да ни мачкат....колят и убиват! Не желая даннъците ми да се прахосват за "добруването и размножаването" на смъртни врагове!

53

Банчо

преди 6 години

До българчоСъюзите, в които влизаме, се разпадат не защото ние сме влезли, а защото влизаме когато вече са в криза и всичко е опоскано. В съюз/приамида/сдружение се влиза в началото, при подема, когато масите още са отрупани с папо, а на като нас - когато графиката тръгне надолу и келнерът идва със сметката.