8

11

преди 6 години

Не разбирам тия класации как ги смятате, ама 8-тото място има 2374 зрители на ден и 20 407 лв. приходи на ден, което е повече от 2-рото ви място. Кой скаран с простата аритметика *** ги класира тия бози?

7

11

преди 6 години

Аве тоя офис не е ли малко тесен за бокс?

6

nkavrakov

преди 6 години

Щом е по Стивън Кинг ,няма нужда от коментари.Брилянтен и да се гледа задължително за който си пада по жанра :)

5

123

преди 6 години

Абе защо не напишите и какви са приходите от руските филми ? :D :D :D А вие русуфилчета, пълните джобовета на фирмите от Холивуд или на тези от Масква ? :))))))))))))))))

4

глобалист

преди 6 години

Ле-ле , Колко скучаещи заgнuцu ( над 16 хил. за три дни ) имало у нас , които нямат търпение да си дадат парите за поредната филмирана зомбираща болна фантазия !!!

3

shady

преди 6 години

Все пак трябва да се отбележи, че този римейк е много добре направен, а това вече не се случва често. Със сигурност ще го дръпна да го гледам, но като излезе на Blu-ray качество.И според критика и според зрители филмът си е почти перфектен. А и досега повечето екранизации по Стивън Кинг /дори и старите/ куцаха.

2

Анонимен

преди 6 години

На снимката - сузанита, щерка на бездарния обитак орхан мурад!

1

Анонимен

преди 6 години

Поредния римейк, който не може да стъпи на малкия пръст на оригинала. Заради своята безидейност Холивуд ще скапе всички класически филми с тези римейкове.