16

Просветен

преди 6 години

До АнонименМахни я бабата. Тя му е служебна съпруга, иначе я наблюдава от другия бряг. Левият бряг на Ефрат го влече повече, с големите печурки.

15

Анонимен

преди 6 години

А Микрон работливци ли е? Това недоразумение на природата е най-мързеливото създание, населяващо Франция, дори и бабата не мандърса!

14

Мария

преди 6 години

ТОВА МОМЧЕ НЕ СЕ РАДВА НА СИМПАТИИТЕ МИ.

13

Анонимен

преди 6 години

ТО И У НАС ИМА ЦЕЛИ СТАДА ХАЙЛАЗИ, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ И ЧАКАТ НА МАМА И ТАТЕ ДА ГИ ХРАНЯТ.ББЕЗПОЛЕЗНИ И НЕНУЖНИ ИНДИВИДИ, ПОВЕЧЕТО ПОЛУГРАМОТНИ И НЕКАДЪРНИ.

12

Анонимен

преди 6 години

Макрон - пионката на Меркел...

11

Анонимен

преди 6 години

сами сте си виновни.първо го избирате, после го гоните,като френска фльорца която не знае какво иска.

10

Аз

преди 6 години

Белите ще работят, а кафевите и черните на помощи.

9

Анонимен

преди 6 години

Че те работниците,служителите какво са виновни,че да ги уволняват и под формата на уволнение да ги съкращават,че те трябва да се изхранват и деца да гледат заради демографската криза дето застарявали понеже били от Стара Европа де са постъпили на работа след одобрен щат и план за наемане на кадри в съгласуване от висш управленски състав и с одобрението от собственика на фирмата независимо от вида на собственост и опред.мин.ценови ставки на час за работа от висок финансов надзор и с осигуровки,др

8

Анонимен

преди 6 години

Такива реформи в България отдавна трябва да се случат, но понеже и на нашето общество толкова му е акъла, а и за нашите политици най-важен е рейтинга, няма никаква рационална промяна, което пък се отразява в размера на икономически ръст. Но пък за българина не е толкова важно да се развива, за него най-важно е да не си дава зор.

7

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че Франция е една от най-бюрократичните държави в Европа и в нея всичко става ненормално бавно. Концерни като Рено и Пежо, които са на пазара са толкова "нищо не правещи", че човек се чуди как изобщо са оцелели толкова години. Има страшно много лентяи и мързеливци на социално помощи. За това и Франция не може да стигне Германия по икономическа мощ, а иначе има ядрен арсенал. Не че в Германия няма социални лентяи, ама все пак. Има нужда от реформа, ако Франция не иска да и падне рейтинга

6

до 4

преди 6 години

Кво ? Ква дръжава ? Аее сик тер

5

Анонимен

преди 6 години

Странно, не приличат нито на депутати, нито на роми...

4

Анонимен

преди 6 години

До до 1ти ли ще ми дойдеш на гости ?! ела :) *** ....колко ти плащат да продаваш собствената си държава бе м ан г а л!?

3

до 2

преди 6 години

Ще му дойдат масажисти , специалисти по костната система

2

до 1

преди 6 години

Ще имаш гости ...

1

Анонимен

преди 6 години

на комуниста само да му кажеш истината , че нищо не става от него и че е най - големия мързел на света е готов да те убие ! Аз един комунист да работи не съм видял ама всеки комунист който познавам е готов да убива невинни деца и майки с удоволствие !