12

Lan

преди 6 години

И на снимката ще има едно сладко детенце и една възрастна жена, като вече всички сме наясно каква е основната група "бежанци"!

11

Анонимен

преди 6 години

До viva : Какво да кажа освен това е моя реплика. Такъв си е орбан унгарец и държи за Унгария, При нас , е ние винаги държим нечии, и се чудим защо ....

10

време е

преди 6 години

"Бежанците" да бегат обратно откъдето са изпълзяли.Да си оправят държавите и да си живеят по техните правила.Никой не е длъжен да ги изхранва и отглежда като домашни любимци.Нямат място в християнска Европа.ЕС е на европейските народи,ислямските нашественици да си вървят в техния ареал и да си правят съюзи.

9

Веско

преди 6 години

Сигурно съм пропуснал, ама някой може да ми напомни. Кой и защо е решил, че бежанците трябва да се интегрират? Те нали си имат държава някъде и като свърши войната ще трябва да си я оправят. Ако някой е много способен и трудолюбив му са дава възможност да работи и сам ще се интегрира ако иска. Едва ли ще го върне и Орбан.

8

Анонимен

преди 6 години

Като сравнявам наш Бай *** от Банкя с Орбан, несравнимо е. Наш *** на какъв *** се правеше само като дойде Макарона, с Ципрас, с Меркелица, само и само да го харесват, готов на всичко за да е на власт. А България, българите, кучета ги яли. Колкото и да се подмазва се знае, най-простия и корумпуран но и най-слугуващия. Толкова години се крепи във властта, напълни ни с камилари-ислямисти, най-бедни и болни, с най-голема миграция, само лъжи и лъжи, колко правел за бъдещето ни.

7

Анонимен

преди 6 години

Просто унгарците харесват песента "That's the way I like it". А Филипо като италианец да разясни малко повече за операциите Mare nostrum, Triton и Sophia. За последните 9г в Унгария са регистрирани с молби за убежище 282015 мигранти, на пето място след Германия, Франция,Швеция и Италия.

6

Ромски лидер

преди 6 години

А пък българите днес ругаят по едно българско семейство, което имало три деца и изпитва леки затруднения да им купи необходимите неща за училище. И българите, които по принцип са силно разединени, този път са се обединили и дружно пръскат злоба и кал срещу това българско семейство, което има три деца. После да не се чудите защо българите сте на изчезване. С тая злоба и проклетия, какво друго очаквате? Природата си знае работата и чисти вредните елементи. Вика му се естествен подбор.

5

Dinosaurus

преди 6 години

В качеството си на върховен комисар на ООН, Ф. Гранди защо не ходи да дърпа ушите на Оман, Катар, ОАЕ и другите супербогати арабски емирства? Не знам да са приели и един "братски" бежанец-едноверец и "правоверен" у тях. Виж, да ги устройват в нашите християнски държави, са много ентусиазирани и загрижени! С пари за джамии и духовници се грижат за душите им; телата ние трябва да ги храним... Дали хората са им важни, или "правата вяра", заразата, която разпространяват? И ООН намирисва яко!

4

Лицемери

преди 6 години

Да ги приберат тези,които им разрушиха държавите и все още грабят от ресурсите им.Всички знаем кои са.

3

Анонимен

преди 6 години

A България силно си отваря бузите на задните части за усилване потока от "бежанци"!!!Ама унгарците си имат Орбан,защото унгарският нарор е възпитал орбановци,а българите си имат Тиква,защото българският народ е на ниво отглеждане и възпитаване на тикви!

2

viva

преди 6 години

Орбан е велик държавник.

1

Даа,

преди 6 години

Орбан сигурно е такъв инат щото не са го галели трима папи по тимберицата!