50

Анонимен

преди 6 години

До Дохвайте чорбатаКакво значение ,колко минуси има на коментара ,при положение ,че сайта е пълен с руски *** и хора предпочитащи беднотията и мизерията в Русия ,пред богатия живот на Запад ?

49

Дохвайте чорбата

преди 6 години

"Я кажи сега за руската *** и рублата от която дори и българския лев е по ценен ?"Съотношението харесвания/нехаресвания на коментарът ти казва достатъчно. Няма нужда да ти се казва каквото и да било повече.

48

Анонимен

преди 6 години

До СинемаИ какво искаше да кажеш с това бе клошар ? САЩ са една от най-младите държави ,но въпреки това са най-богата и развита държава в света ,която диктува всичко по цялата планета.Държава от която зависи световната икономика и всичко останало.Историята ли ти прави успешна държавата? Русия като има история ,не им пречи да са едно икономическо джудже с мизерстващ народ и разпадащи се градове пред които дори и Кърджали изглежда като Париж,нали ? Така че , видя ли се колко си смотан ?

47

Синема

преди 6 години

До АнонименСАЩ е велика държава! Има и свойте национални герои, като Мики Маус, Супермен, Спайдермен, семейство Симпсън, Пикачо, Рамбо, Роки, Капитан Соло, Армстронг, прототипи на луноходи и други светли анимационни и филмови герои. Това е САЩ...

46

Анонимен

преди 6 години

Щати кандидати за независимост-- Калифорния, Тексас, Аляска.

45

Анонимен

преди 6 години

Първо демокрация, послеолигархия, след това революция.

44

ГАДОРЯН

преди 6 години

Картър е почти столетник. Освен това е гений. Можел да изчита една страница от книга в пъти по бързо от обикновен човек. А сега Кравария се управлява от войнолюбци. Като министъра им на отбраната

43

Гост+

преди 6 години

Подобни изказвания показват, че някога Америка е била друга

42

подкрепям

преди 6 години

До 33 Подкрепям Тръмп и ако и ти пожелаеш да се биеш срещу С. Корея и тебе подкрепям. Да го туря в тъпата ти проста кратуна, *** с *** ти.

41

упс...

преди 6 години

Джими Картър: САЩ са олигархия, не демокрация------Картър откри Америка... наново!!!!!!!-)))))))

40

Рок енд рол

преди 6 години

"Вчера го свалиха- явно за да прибавят нови нули към дълга."...Наистина ли са го свалили?

39

bolbov

преди 6 години

Един прекрасен пример че в САЩ има почтени хора и то не малко .За жалост тяхното влияние в политика военно дело и финанси е незначително.Представете си една добронамерена просперираща Америка!Целият свят ще стане друг.

38

Анонимен

преди 6 години

Вчера в САЩ стана знаменателно събитие. Външният дълг на САЩ премина 100% и е по-висок от брутният им произведен продукт. Тази страна-вампир не може да съществува ако не изсмуква пари от целия свят. В Ню йорк имаше голямо табло с размера на външния дълг на САЩ и колко от него се пада на всеки американец.Вчера го свалиха- явно за да прибавят нови нули към дълга. Нашата преса разбира се не отрази този факт.

37

Анонимен

преди 6 години

САЩ са олигофренархия.

36

Додо

преди 6 години

Нормална реакция от страна на Джими Картър. Все едно в Бг-то Корнелия Нинова да джафка срещу Бойко. Той е единствения президент на САЩ, който е по-политически активен след президентството си, отколкото по време на него! И да, в САЩ има корупция със сигурност, особено при "демократите" но със още по-голяма сигурност е по-малка отколкото във почти всяка друга точка по света!

35

Анонимен

преди 6 години

До ФактСвета можел да живее без САЩ.... Това да не ти е руската незначителна дупка бе клоун.САЩ са най-важната държава за света и световната икономика ,без която почти нищо няма да е същото.Я кажи сега за руската *** и рублата от която дори и българския лев е по ценен ?

34

Анонимен

преди 6 години

Интересно , че си пишите "великите" заключения в среда създадена от САЩ :) Малко е лицемерно да твърдите, че не създавали . Но е нормално за вас дребните души :)

33

Роб

преди 6 години

Света е олигархия и нашия крал е Ротшилд, а вскички политици са неговите придворни клоуни.

32

Факт

преди 6 години

До Анонимендо 35 Тия работи,дето ги изреждаш,полека-лека изчезват едно по едно,други вече ги правят.Напоследък САЩ създават най-вече несигурност!Всъщност Светът спокойно може без САЩ,но САЩ НЕ МОГАТ без Света!Ако използваме термини от биологията,можем да сравним САЩ с ***,който става все по-специализиран и НЕ МОЖЕ да оцелее без гостоприемник.

31

бг смешки

преди 6 години

балъцитеи глупаците у БГ никога нема да свършат .......като ви гледма глупавите коментари и ми става лошо .....САЩ отдавна не е държава а БИЗНЕС - който разбрал , разбрал ......айде всенайковци чао