14

Анонимен

преди 6 години

От това също има печелбари ето бизнесмена с евтиния квартал дето ги черпи всичките до една може да пуска сам коментари баце ми ко стана такъв ми напипам лите както сваляш 200 лева познаи какво те чака послучаи ощетяване на фирма контекс кзп няма кои да ти помогне в системата даже че всички знаят кои си

13

Анонимен

преди 6 години

Че то кой вярва на журналистите

12

Анонимен

преди 6 години

Вярно е само подзаглавието Медийната неграмотност е масово явление. Учителката на дъщеря ми дава за домашно на учениците да откриват грешките в статиите от вестниците. И най-слабите ученици придобиват самочувствие когато отктият правописна или стилистична грешка на журналист, а такива са в изобилие.

11

Анонимен

преди 6 години

Не е проблем доверчивостта на децата, проблем е неграмотността на журналистите! Ако децата четат вестници ще си изработят лош вкус към писането. Няма стил, ред на описание, постоянно се връщат на казани вече неща и доста трябва да се гадае какво искат да кажат. Децата не вярват на родителите, не вярват на учителите, не вярват на ватмана, че ще отвори вратата на нужната им спирка. Във всеки момент са на щрек и това са интелектуалните предизвикателства пред тях. Трудно можеш да излъжеш дете.

10

Анонимен

преди 6 години

Това е много "хвърчаща" информация. Бих желал, да бъда предоставен с по-обсройно изследване на проблема.

9

Анонимен

преди 6 години

Фалшива новина ли бе слуха за изнасилванията в Кьолн, които журналистите обявиха за фалшиви?Фалшива новина ли бе, че бежанците ще помогнат на европейската икономика, която новина пак бе пускана от журналистите?Фалшива новина ли бе, че ислямския фундаментализъм не е заплаха за Европа и няма опасност от тероризъм?

8

Анонимен

преди 6 години

ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ ВЪРВИ БАВНО.

7

ТHE Патриот

преди 6 години

много лесно се разпознават фалшивите новини ако видите CNN ,NBC,FOX И BBC значи да фалшиви!

6

Fake News

преди 6 години

Как ще ги различават, когато всички новини са фалшиви? Формулата е - лъжи, лъжи, лъжи, докато лъжите стана истина. И тогава пускай само лъжи!

5

Анонимен

преди 6 години

"Заедно в час" и още 11 организации от години работели, моля ви се... Ами защо тогава става все по-зле положението?! Защото толкова и работят, всякакви НПО-та се пръкнаха и само усвояват европари по проекти без никаква реална полза за държавата. Че даже и пречат на държавата!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Аз и много други ги различават не съди по себе си за останалите.

3

Анонимен

преди 6 години

то пък ние възрастните ги различаваме,нали ?

2

Анонимен

преди 6 години

Нормално е все още не са видели истинския свят. естествено,че не могат да правят разлика между истина и лъжа, защото се иска опит да ги отсееш.

1

Анонимен

преди 6 години

А,коя е таз колева?!Че тя да дава акъл,коя е фалшива новина и,коя не...