30

гп

преди 6 години

Глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Горката!Да не може да си позволи да бъде себе си!Всички са като ***.

28

333

преди 6 години

Жесток материал - информативен и смислен! Браво на журналистът, трудил се над него....

27

hyhy

преди 6 години

да бе точно от някой ше са щото тя не може да се позволи някой долар да ги плати сама хахаха

26

123

преди 6 години

А мозък?! Само за силикони пишете.

25

Анонимен

преди 6 години

Бринти в лицето вече е заприличала на лелка ужас. А е едва на 35 години.

24

Анонимен

преди 6 години

Както каза един герой от Симсъните, ккато можеш да имаш мляко без да си купуваш крава, защо ти е да я купуваш.Много ясно , че след като я е разгембил отвякъде и вече му омръзва , тя да се чуства несигурна.

23

Анонимен

преди 6 години

На 35г всички мъже са нейни, пък тя ...неуверена?И то с толкова пари.Жалко

22

Анонимен

преди 6 години

До39Не умееш да ги завладее без подаръци. Не са влюбени.Я да се влюби в теб да видиш въобще няма държи на тези неща. Ще и е хубаво че всеки ден си с нея.

21

Анонимен

преди 6 години

До 35Аз и вярвам. Заведох я в Тунис.След това на Халкидики.На нашето море. Любих я до полуда. Тя не знам колко е в състояние да ме лъже. Тя много работи. Уикендите сме с приятели. На Ягодинската пещера,Мелник,Белоградчик, Велинград Хисар,Сандански.На гости и е все с мен.През другото време е на работа.Когато си пожелая ходя в работата и.Всичко е наред.Ти си много изстрадал явно?

20

Анонимен

преди 6 години

До32Вярвам на жена си! Но, изкушенията около нея са безброй. Не си единствен който е учуден че така яростно я защитавам.Защо НЕ? Тя е Фин човек ,много наивна вярва на всеки.Добра жена.Виждам как се държат с нея,а тя е преди всичко човек.Един ден ти пожелавам жена,деца семейство. Дай Боже всекиму! Да видиш какво е? С теб ще ходи и пред теб за х *** ще се държат.Ако жена ти не е огън и не ги поставя на мястото ти какво? Но понякога жената бива нападната яростно дори физически.Рейгирай.

19

Анонимен

преди 6 години

До 29Ти си смешен!И аз приключвам Разговора.Само ще ти кажа така.Жената веднъж изказа мнение.Ти я нападна яростно.Аз не допускам това в моето семейство с моята жена.Ходи си прави п,пички с други женички.Аз моята жена си и угаждам и я водя където и е кеф.Кога ти израстеш толкова колкото мен.И се научиш да уважава жената ще си гледаш своята женска не да се оглеждаш в моята.Добре че жената е сериозен човек и много бързо се справя с такива навлеци като теб къде и се предлагат 24 часа нон-стоп.

18

Анонимен

преди 6 години

Не се занасай с жената! Много внимание обръщаш на моята жена.Глей си твоята.

17

Анонимен

преди 6 години

На Центъра на Хасково къде? Как с теб ще си цапам ръцете? Ти си за клетка? Кой си ти че ще ми обиждаш жената......кой те е упълномощил? Аз не си позволявам да и говоря така? И с тази уста ядеш и целуваш децата си. Не те ли е срам да обиждаш моята съпруга? Не позволявам!!! Това е недопустимо.

16

Анонимен

преди 6 години

До СУПЕРХУЙЧак страшно не ама няма да и простя.

15

Анонимен

преди 6 години

Баш за генгбенг си е с тези гърди.

14

Анонимен

преди 6 години

Крава е ***! Б,оклук! Ходи се шибай, с ветровете нещастно долно моросинково к,опеле! Ей ходи си мий х *** и лягай да спиш! На коя жена говориш така ? На моята ли ? А?Не позволявам!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Т ъпи мъже. И какво и е на жената? Две деца,перфектно тяло. Прави шоу.Една причина да я плюете? А,бе га,дове мръ,сни има ли жена от която в този живот да сте доволни и да ви харесва?

12

WTF

преди 6 години

"Като истинско добро гадже и потенциален бъдещ съпруг" - на никой ли не му прави впечатление този израз? Все едно е нормално това и само, ако си добро гадже ще осигуриш силикон на гаджето си. Колко е объркан морала просто..

11

Анонимен

преди 6 години

До 12Да ти аплодира ме ли? Бил с Гери-Никол.Всички разбраха.Бъди горд.Бритни е професионалист. Нещо против професионалистите? Намирате кусури на професионалист това говори за вас самите.Колко не са ви ясни нещата и колко още имате да се учите и да разбирате.