7

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

докато *** не си вдига опашката кучетата гледат я от страни

6

Анонимен

преди 6 години

Женените мъже най-често са с омъжени жени - удоволствия всякакви, отговорности никакви. Вторият вариант е с неомъжени жени, които незнайно защо често искат непременно да разведат този мъж и да се омъжат за него. Ами то нещата в живота не стават така. Ако бяха свестни, нямаше да са неомъжени в общия случай.

5

Анонимен

преди 6 години

Всичко зависи от това какво искат и двамата. Ако от самото начало са наясно и нямат претенции към семейния статус на другия - ок. Аз не съм омъжена, имам дете, самостоятелна съм, работя - имах връзка с женен мъж. Не съм имала абсолютно никакви очаквания за някакви сериозни отношения, переспектива и така нататък.....Виждахме се в продължение на 4 години. Но той започна да предявява претенции, да ме ревнува....МОЛЯ ?!? Женен мъж да ме ревнува ?!? Знаеше, че не се срещам с друг, защото нямах време.

4

Анонимен

преди 6 години

Аз пък не се занимавам с омъжени жени и жени над 25 години. Истерички са.

3

Реалист

преди 6 години

Нищо вярно не са написали. В общи линии написаното е в стила на омъжената жена пазеща съпруга си от други жени - недейте да се опитвате с него, защото нищо няма да стане. Е, не е така.

2

123

преди 6 години

Да, така е. Не бива да сте замесени в тайна връзка. Тайните връзки в самото начало са много вълнуващи, но са изнервящи, унизителни, изтощителни и безперспективни.

1

Анонимен

преди 6 години

*** всички женени мъже ли?И още: а какво правят неженените?А тия, които имат гаджета?Големи глупости.