145

Анонимен

преди 6 години

САЩ също могат да бъдат неприятно изненадани отзад-чем чорт не шутит !

144

Кръчмаря

преди 6 години

Като гледам рашъните не са диабетици и няма да се затруднят.Ама ме притеснява те какво могат да дадат на запада....Като им знам подаръците ... почвам наистина да се замислям за имиграция в Австралия и Нова Зенландия.

143

Анонимен

преди 6 години

До Колю коли и не болиТака се пръква СССР. Над 90% от ръководството на новоизлюпената държава са хазари.--------------А после от СССР се пръква Московският циганат,Половината от ръководството му са джагали - като Кадиров и Шойгу.

142

СатаНАТО™

преди 6 години

До Бай ИванЗАЩО защитават Украйна и се месят там , а не в Кипър койт е превзет от Турция без никакво право.-----------------Защо пък да защитават Кипър, толкова ли е належащо?Украйна е по-важна, нали трябва да се бръкне в здравето на Фашиска ***.

141

Анонимен

преди 6 години

Поредната провокация на краварите. Ще дадем на някой друг наше оръжие да го използва срещу Русия да видим тяхното как ще противодейства. И нарушенията по границите на Русия са с разузнавателна цел. Мисля си, че ще бъдат изненадани неприятно и то неведнъж.

140

Боби

преди 6 години

До Анонимен 201Същите които организираха Майдан 1(2004), Майдан 2(2014) и сегашната криза със СЕОАКАШВИЛИ - САЩНо дори да се махнат САЩ веднага от Украйна много време ще мине докато нещата се малко или много оправят.

139

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСАЩ имат интерес братоубийствената война между руснаци и украинци да продължаваа кой я започна бе ушaнко? *** да си прибере сгaнта и всичко ще е наред.

138

юбералес

преди 6 години

До Бай ИванЗащото бай Иване, ако Кипър беше през 1974г. член на НАТО или ЕС, това нямаше да му се случи. Нито САЩ, нито Русия нито ЕС, а само Турция е признала СКТР.

137

KOSTAS LINKE

преди 6 години

ХЕНРИ КИССИНДЖЕР БЕШЕ СЪВЕТНИК НА СВАЛЕНИЯ НИКСАН, И НА НОВИЯ ДЖЕРАЛД ФОРД, И ТЕ ПРЕДАДОХА ГЪРЦИЯ И КИПЕР. ГОЛЯМАТА ЦЕЛ И ПЛАН НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ТУРЦИЯ, А ЧЕ СВОБОДЕН КИПЕР ЩЕ СТАНЕ САЮЗНИК НА СССР, И ЩЕ ВЛЕЗЕ В СИВ, КАКТО И ЧЕ ЩЕ ИЗГОНИЯТ БРИТАНСКИТЕ ДВЕ БАЗИ - ДИКЕЛИА И АКРОТИРИ .ЗАТОВА САЩ ПРЕДАДОХА ГЪРЦИЯ.. И НА ТУРЦИТЕ ИМ КАЗАХА ДА ВЛЕЗАТ И ДА ВЗЕМАТ 30 ПРОЦЕНТА. ТУРЦИТЕ БЯХА САМО 11 ПРОЦЕНТА ОТ КИПЕР, А ВЗЕХА 38 ПРОЦЕНТА ОТ ОСТРОВА, ДОРИ И ФАМАГИСТА, КОЯТО НЕ БЕШЕ В ПЛАНА НА КИССИНДЖЕР.

136

Бай Иван

преди 6 години

Питал съм и пак ще питам някой да ми отговори.Къде беше САЩ когато Турция Превзе северен Кипър.Защо САЩ имат дипломатически отношения с ТРСК/турска република северен Кипър,а и Великобритания ,Германия ,Италия и Франция имат дипломатически офиси в ТРСК. ТА ТОВА Е ОТНЕТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.Кипър е член на ООН и ЕС.Нито Крим нито Домбас са В ЕС нито Украйна .Защо не защитят правата на Кипър ? ЗАЩО защитават Украйна и се месят там , а не в Кипър койт е превзет от Турция без никакво право.

135

KOSTAS LINKE

преди 6 години

....ПРОДЪЛ...---И ЗА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА ОСТАВА САМО КИЕВ И СРЕДНАТАЧ ЧАСТ, КОЯТО ЩЕ ГРАНИЧИ С НОВА ПОЛША НА ЗАПАД....А ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПОЛША ЩЕ ВЪРНЕ 2/3 ОТ СВОИТЕ ЗЕМИ НА ГЕРМАНИЯ, КОИТО СА СИ ГЕРМАНСКИ. ТОВА Е ПЛАНА, И ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА СТАНЕ.ТОВА ЩЕ БЪДЕ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА УКРАЙНА .

134

KOSTAS LINKE

преди 6 години

УКРАЙНА ДА СЕ СЦЕПИ НА 5--ПО МАЛКО ЗА РУМЪНИЯ И УНГАРИЯ, А НА РУССИНИТЕ *РУТЕНИТЕ) СТАТУТ НА АВТОНОМИЯ, РОССИЯ ПОДДЪРЖА РУССИНИТЕ, КОИТО СЕ НАМИРАТ В КРАЙНИЯ ЗАПАД НА УКРАИНА = ПАРАДОКС ., НО ТЕ НЕ ПРИЗНАВАТ КИЕВ, А МАЛО-РОССИЯ ИЛИ НОВОРОССИЯ, КАКТО Е НАРЕЧЕНА ЗЕМЯТА ПОКРАЙ ЧЕРНО МОРЕ ОТ ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА, КОГАТО РОССИЯ Я ПЕЧЕЛИ ОТ ТУРКИТЕ ПРЕЗ 1783 ГОД.. КОЯТО ЩЕ СТИГА ДО ДНЕШНАТА ТРАНСИСТРИА = ПРИДНЕСТРОВИЕТО, КОЕТО ПАК Е РУСКА ЗЕМЯ ПО ДНЕСТЪР...И ПОЛША ВЗИМА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЗАПАДНА УКР.

133

Анонимен

преди 6 години

Сащериканците са много нагли. Въобразяваха си, че ще вземат военноморската база в Крим, стратегически обект за флота в Черно море на Русия. И кога сащериканците са признали анексията на Крим от Украйна, извършена от Хрушчов? Тя е невалидна и полуостровът е руски.

132

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с Американският подсладител -20 трилиона и 12 милиада е вече ? Нещо горчи .

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Където е минал миризливият американски чепик ,не трева и държави си сриват.

130

Колю коли и не боли

преди 6 години

Украйна е комунистическо понятие като Македония. За справка - титлите на руските царе започват с "ВЕЛИК САМОДЪРЖЕЦ НА ВЕЛИКА, МАЛА И БЯЛА РУСИЯ.... и т.н.т. и т.н.т."А кой "спонсорира" октомврийската революция : банки от ФЕД на САЩ. Лично ги докарва Лейба Бронщайн - Троцки. Цел смазване на православието ( най - ненавиждано от ционистите ) и създаване на световен хазарски каганат. Така се пръква СССР. Над 90% от ръководството на новоизлюпената държава са хазари. Останалото се знае.

129

Анонимен

преди 6 години

Русия са изостанали сесесерейци, а американците са извратени мангаляри. Ни едните стока, ни другите. Споровете вече са излишни.А вие спорещи байганьовци си гледайте вашата държава.

128

ХМ

преди 6 години

Ще го кажа с народната мъдрост за лакомия ..з ,кр..в се..р!Никога не са имали толкова глобална и агресивна външна политика ,дали ще смогнат е малко вероятно.

127

До Анонимен

преди 6 години

*** са братя на украинците, колкото са и ни братя и на нас. Престанете с рушофилистичните си изцепки, ако на някой майка му, баща му или пък братята и сестрите му са ***, да си ходят в Сибир. Стига са паразитирали по българските форуми, както и в тези на други суверенни държави ... !!!

126

Анонимен

преди 6 години

Всички се досещат, че САЩ имат интерес братоубийствената война между руснаци и украинци да продължава