12

Стига вече!

преди 6 години

600 000 деца с право на помощи?!Питам:1. Тези деца имат ли родители?2. Тези родители здрави хора ли са? Предполагам, че никой от тях не е над 65 г.В такъв случай, ако родителят е "трайно безработен", държавата да бъде така добра да го въдвори на работа, независимо от това дали той иска или не иска. Работа има. Ако си създал деца, НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТИ ГИ ХРАНИ !!!Иначе всички тези милозливи писания за раздаване на помощи ми звучат като призив към работещия данъкоплатец: "Дий воле, дий!"

11

Анонимен

преди 6 години

Моят син ще бъде в първи клас тая година.За него няма да получа и една стотинка, защото не отговарям(слава богу) на нито един социален критерий! Защото с баща му блъскаме като кучета и работим почти без почивка.

10

Анонимен

преди 6 години

Alo.

9

Анонимен

преди 6 години

Не съм расист,но съдът на Линч е имал и плюсове.

8

Анонимен

преди 6 години

Нито един българин няма да подложи детето си на такова унижение!Ще се възползват само черните братя , както обикновено!!!

7

Анонимен

преди 6 години

А си представете,какво бъдеще я очаква държавата с тия гладки като тепсия мозъци,след някоя и друга година...

6

Анонимен

преди 6 години

"Ако помощта е в натура, родителите ще получават ваучери на определена стойност"Ваучерите не са натура, защото като отидеш с този вайчер в магазин като Кауфланд например, можеш да купиш тетрадки за детето, но можеш да си купиш и ракия. Ти си решаваш.

5

Анонимен

преди 6 години

Ха признахте си за единия милион *** най-сетне.Няма как *** да са половин милион и да имат 600 000 деца. Че са млади, млади са, ама чак с минусови възрасти не са. Имаме 1 милион ***, на които сме им роби. Това е истината!

4

Анонимен

преди 6 години

Директно секира на помощите след второ-трето дете и за училите и за недоучилите. Това е. Другото е ала бала портокала.

3

Анонимен

преди 6 години

Имам дъщеря на 17, до ден днешен нито стотинка не ми е дала държавата да я отгледам! Нито за раждане, нито за майчинство, нито детски, нито за отопление, нито за храна, нито за учебници, дрехи, обувки, ...е, питам аз, с какво моето дете е по-малко дете от по-тъмносиньото от маалата???!

2

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тая дискриминация вече......защо за едни може/на които родителите им нито минута не са работили а живеят на принципа на паразитизма/, а за други, чиито родители блъскат от сутрин до вечер, някои дори и през нощта и/или на по две места, не може! Още от малки децата се приучават-едните само да получават и да искат, другите-че трябва да се примиряват, че за тях не може!

1

Анонимен

преди 6 години

VAUCER ZA RAKIA I VINO I SAPATSTVASHTITE GI MEZETA.