40

Баш експерт

преди 6 години

До есперктЧе те точно това правят.Гонят свестните за да дадат поръчките на техните,дето всякагодина оправят вълните по Цариградско от предишната година.

39

Киров

преди 6 години

До moreliniМалко грешиш в комунистическо се работше качествено, ако не си чул имаше поговорка "грубой, но здравой"! Виадуктите и тунелите на Хемус над 30 години изкараха без подръжка, а сега са постоянно в ремонт!

38

есперкт

преди 6 години

Трябва да ги лишават от правото да участват в обществени поръчки, след като са соказали, че работата им е с ниско качество.

37

Очевидно

преди 6 години

През ден излизат някакви снимки из ФБ за боядисани конски ***, непрекъснато пишат, че няма нито един качествено изпълнен ремонт и надзорът си бърка в джобовете, та в крайна сметка от общината решиха да направят някакво действие. Дали е ПР или са почнали да си взимат поуки ще проличи от бъдещите ремонти и от това дали тези ще си оправят мизериите, които са направили.

36

номер2

преди 6 години

А Овцеподобната, кой ще я глоби?

35

Лично мнение

преди 6 години

Театро разиграват.Този сценарий с глобата ПРЕДВАРИТЕЛНО Е КАЛКУЛИРАН.Важното е, че Фандъкова си заработи комисионата. И не като тия жалки 130 бона, а сигурно нещо с ШЕСТ нули отзад.Че и тя има шеф и тя трябва да се отчита.

34

Анонимен

преди 6 години

това е някакъв елегантен начин да ни каже кметицата, че няма да отвори скоро пътищата, нали? аз така го разбрах...колкото до глобите- да покаже платежно нареждане на поне една от фирмите, които е "глобила". то така и аз мога да глобявам, като не се очаква някой да плати...

33

до 31

преди 6 години

Другарите не се интересуват от населението или ако цитираме Игор Бунич " народа отучил се да мисли нека мре,той на никого вече не беше нужен".

32

Анонимен

преди 6 години

Taja oschte li komisionni v djobove slaga mklionetka stana selennata nischto ne pravi ka4estveno

31

Инж. Гонзич

преди 6 години

Разделете поръчката на по 5 метра, също както стана с тунела при Кресна, в България няма фирма с капацитет да го направи, затова за да спечели отново правилната фирма променихме проекта и ще строиме магистрали по чукарите. Да живей строителството!!!

30

младост3

преди 6 години

А ,,Младост-3",прилича на сирийски град след бомбардировка,след ремонтите на "топлофикация",никой не хае за стотиците жалби и разрушените градинки и инфраструктура

29

Анонимен

преди 6 години

За съжаление фирмите останаха без качествени работници. Повечето фирми останаха без тях защото на пазара се намърдаха фирмите на някои бандитски структори. Добрите и кадърни работници останаха без работа. Заминаха за други държави ! Сега тези ,които взимат поръчките не са наясно с нищо,некомпетентни и прости същества управляват тези дружества. Плащат мизерни заплати на новоназначени работници с образование на сервитьори ,художници, цветари и т. н. Управлението на държавата е трагично!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Ще има и за пастърма. Че на баце му втръсна от суджук.

27

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова, а кой прибра комисионите.Орешарски ли.Или може би ти и Суджука.

26

Анонимен

преди 6 години

Отново театър за наивници.А кой даде Обществената поръчка за ремонта на въпросната фирма.

25

Българка

преди 6 години

Рейтинг се гони, рейтинг! Демек, кметицата сън я не лови заради столичани, гони фирмите до дупка! Герберастките приказки за "Лека нощ, деца"!

24

Анонимен

преди 6 години

Фандъчката никога няма да глоби ТРЕЙС ... някак политически некоректно е

23

ля ля

преди 6 години

пък няма да обясняваме колко прашоляк се вдига около тези ремонти!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

!? Защо кметът се занимава с ремонти и контрол на качеството, от няколко хиляди общински служители и няма кой друг.

21

ля ля

преди 6 години

не знам защо една седмица не сложиха там парченце асфалтт койото само да направят десния завой по сполучлив и да минават повече коли посока дружба!безумие