9

Анонимен

преди 6 години

Децата разбира се трябва да се пазят, но как да накараш чужденците шофиращи като пощурели в България, да го правят? Същото важи и за едни неграмотни български граждани, които масово започнаха да шофират в България, прехвърляйки се от каруци на коли и не знаещи елементарни неща от правилата за движение.

8

Анонимен

преди 6 години

Тази боя дето показно я слагат по пешеходните пътеки, дали ще издържи и една седмица? Аз лично много се съмнявам.

7

Анонимен

преди 6 години

Децата няма да пострадат, ако кмета и кликата й се грижеше за добрата организация на движението и паркирането, но от това не може да се краде ....

6

Къде са пеш. пътеки?

преди 6 години

Стана доста по-опасно с тази шарения по бившите пешеходни пътеки, които вече не са пешеходни пътеки, защото са изрисувани по начин различен от определеното в закона за движение по пътищата, т.е. вече не са разпознаваеми от шофьорите като пешеходни пътеки.

5

Анонимен

преди 6 години

Намаляването на скоростта може да доведе до по-лоши пътни инциденти, при които да пострадат деца. Не винаги с намаляването на скоростта става по-безопасно.

4

гербисто-патриот

преди 6 години

А ако ние пазим децата, кой ще ни пази от тях да не ни изпозастрелят? Нали знаете, че децата много обичат да стрелят и да убиват невинни хора ...

3

Х

преди 6 години

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИ 1 И 2 СИ МИСЛЯ:"КАКВА НЕГРАМОТНОСТ,КАКВА ПРОСТОТИЯ У ДВАМАТА, ТАКА ДА ГИ НАРЕЧЕМ, АВТОРИ!!!" ТОВА ПЪЛЕН ЧЛЕН,ПРАВОПИС-САМО ЧЕТЕТЕ,СЯКАШ СА ЗАВЪРШИЛИ ПЪРВИЯ СРОК НА ПЪРВО ОТДЕЛЕНИЕ В УЧИЛИЩЕ С УСПЕХ/-2/.!!!

2

гербист-столичан

преди 6 години

Ясно, да убиваме скоростта вместо деца, а нека децата да стрелят по нас и да ни убиват, нали?Затова нека да не убиваме скоростта, за да не ни убиват 6-годишни деца с пистолети, бум-бум и до там.

1

НАРОДА АСВАЛТ НЕ ЯДЕ

преди 6 години

МАЙ САМО ДЕЦАТА НА БОГАТИТЕ СОФЯНЦИ СА ВАЖНИ А ЗА ДЕЦАТА НА НАРОДА ДЕТО ХРАНИ ЦЯЛА СОФИЯ И ПЛАЩА ЗА СКЪПИТЕ РЕМОНТИ В СТОЛИЦАТА НЯМА НИКАВИ АКЦИЙ ЗА БЕЗОПАСНО ПРИСИЧАНЕ!