123

az

преди 6 години

"Но да кръстиш детето си Сузанита издава много сериозни ментални проблеми."Казва се Сузан - турско име - значи "горяща". Сузаните е умалително. Благословени са невежите.

122

Шегаджия

преди 6 години

Трябва вече да е изкарала достатъчно пари да плати на гинеколога, за да и направи нова *** и да я продаде " мома " на някой заблуден. :-)

121

Анонимен

преди 6 години

Ами не ни навирай *** на дъщеря си в лицето ни и никой няма дори да се сети за вас.

120

Az

преди 6 години

Народ от безгрешни съдници!

119

Анонимен

преди 6 години

Орхане, зарежи тези глупости,ами веднага заведи дъщеря си на гинеколог.На 14 г и да няма две деца ?? Явно проблема е много сериозен.Дано се оправи жената.

118

Шегаджия

преди 6 години

Много модерен татко е този Орхан Мурад. :-) Какви разбирания за живота има...Щом пуска дъщеря си да изкарва пари от малка със секс и разврат. :-)

117

Анонимен

преди 6 години

Какво ни е наред в държавата,че искате и исляма да ни е наред.Тук всичко е побългарено.

116

Анонимен

преди 6 години

Че вече е модерно, майките-кифли да кръщават децата си Анжела,Марчела,Палома,Денис,Робърт и т.н е ясно. Обикновена селяния.Но да кръстиш детето си Сузанита издава много сериозни ментални проблеми.

115

хммм

преди 6 години

абе *** тя щяерка ти се облича като уличница, гъзи се на всяка снимка си показва плоските цици а той медиите щял да съди че го отразявали това

114

Анонимен

преди 6 години

Ако иска истинско мнение, нека покаже клипа на някой модерен турчин. Те не са забулени уахабити, но определено имат някакъв морал в културата си.

113

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя ислям бе, тва на ислям линви прилича, ако са в Саудитска Арабия да са ги убили с камъни цялото семейство.

112

Видял света

преди 6 години

Доста съм видял от света. Това беше реторичен въпрос. Едно със сигурност е ясно и известно на цивилизованите хора - всеки здравомислещ човек би съжалил мюсюлманските жени, познавайки нравите на мъжете им. Знам и с очите съм виждал как ги третират и използват без те да имат права и защита. Факти от бита им, документи, книги, филми - страшни съдби имат...

111

Анонимен

преди 6 години

Орхане, жал ми беше за теб, но няма как точно ти да ни обясняваш какво се случвало с днешната младеж, при положение че точно след целенасочената чалгаризация (от която е в момента моралната ти дъщеря) на България, младите се дрогират, изпростяват, е*ат се като разпрани и нямат никакво възпитание. Проблема се корени в ламтящи за пари като теб и жена ти, където детето си ще продадат и такива жадни за слава и ку*ове като щерка ти. Нямам думи, кой ми чете морал.

110

Анонимен

преди 6 години

Орхане, цял живот си го мъкнал по кръчмите детето и то това е видяло, за него е нормално...ти си за бой Орхане, не ни обяснявай на нас как детето знаело кое в морално и колко е интелигентно, ама играело роля. Ти може и да си играл роля за тридесет сребърника, ама то не играе, то няма как да играе, защото това за него е реалността!

109

Анонимен

преди 6 години

Жена ти от сарказъм не разбираш...тя цялата държава пурладисана.....

108

Анонимен

преди 6 години

Класически пример за насаден на пачи яйца баща

107

Една майка

преди 6 години

Какво е пурладисваме? Всички мюсюлмани ли са такива? Не ви ли е жал за собствените ви дъщери като знаете, че ги подлагате на сексуалните си извращения от малки и ги продавате на мъжете им като животни?! Умът не го побира защо сте толкова жестоки към собствените си дъщери, сестри, майки, братовчедки? Как може да имате полови контакти с деца на 9, 10, 12 години? Това са престъпления и извращения...

106

Мустафа

преди 6 години

г-н Мурад, лоша реклама няма. По-добре на хората в устата, от колкото в краката...

105

Замислен

преди 6 години

До Видял светаВидял си дръжки. Тия джаскат деца след първата менстурация.

104

Исляма

преди 6 години

До Ко? Не!Моля ви, не намесвайте религията. Вярно, в Корана светеца си е взел жена на 9 годинки. Но това е нашата религия. Така се случва при нас. Пурладисваме деца.