45

до 41

преди 6 години

Източния Блок беше 500 милиона ,ами ако не са идвали тук къде?Югославия,България,Румъния,СССР( "Грузия" ,"Сочи").Това бяха всички места където можеше да се почива.А лятото 1/3 си взимаха отпуски.

44

Анонимен

преди 6 години

Тази "дружба" дано не ни докара до положението в Източна Украйна!

43

талибантурист

преди 6 години

Идваме !!Много сме и ще останем за дълго.

42

чети внимателно

преди 6 години

Старият град на Несебър е сред шестте обекта, които са подбрани от Центъра за световно наследство към ЮНЕСКО и Нешънъл Джиографик за участие в проект, чиято цел е чрез създаването на модерна уеб-платформа да привлича туристи в Европа от Китай, Северна и Южна Америка.

41

5

преди 6 години

Ако не знаете от много години насам руснаците ходят на почивка предимно в Тайланд, Кипър и Турция, където им излиза на същите цени, но много по-качествено обслужване, храна и чисти плажове и вода !!!

40

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

39

Един българин

преди 6 години

Специално по морските ни курорти, няма да си кривя душата, ще кажа, че жив руснак не съм виждал по времето на комунизма до към 1989 година.Причината? Ами "братушките" идваха у нас организирано, на групи, със специални приглашения.Главно ги водеха да обикалят паметници и да посещават мавзолея на Георги Димитров в София.Затова пък курортите буквално бяха фрашкани със чехи, поляци, унгарци и германци от ГДР. Сега могат да си почиват навсякъде по целия свят и затова сега виждаме главно руснаци!

38

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

до до от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТи, разбираш ли, си бая GOVNIO !!

37

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

До до СТАРИЯ НЕСЕБЪРТи, разбира се, не си бай ***.Ти си бая *** !!

36

Иво

преди 6 години

Тази хем е грозна, хем е супер посредствена...типичен кадър на герб!

35

ХМ до 32

преди 6 години

Статистиките ти не струват.Едното е само отчета на Балкантурист, без да се броят всичките самоорганизирани,а другото което е в момента са влезлите и преминали през БГ.Повече - възможно е ,но джобовете са им толкова тънки ,че...

34

до СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Ааааа...а иначе вие местните селяни...може да ритате слепи туристи, щото не пресичали на бегом? Аааааа....сега разбрах! Не сте вие - бай *** е !

33

отдавна казано

преди 6 години

Интере$а клати феса.

32

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Жалко, но тази година дойдоха в градчето бедни неплатежоспособни колхозници.Алчният печалбар бай ***, успя и рускоговорящите купуващи летовници да изгони.Точка.

31

Анонимен

преди 6 години

Без излишни емоции.Да идват тук руснаците и да оставят пари.И не само руснаците.Това е важното за България.

30

бг

преди 6 години

До бай хстатистика : 1988-1 милион туриста общо -зимен и морски туризъм2016-12,7 милиона туристи общо зимен и морски . И ръстът не е от руския пазар

29

Един българин

преди 6 години

До: номер 24Че то винаги си е било грабеж, кога не е било грабеж?Разликата с времето на комунизма преди 1989 г. беше, че сега викаме вече "Вечна Дружба, ГЕРБ, Единая Россия!", докато преди викахме "Вечна Дружба, КПСС, БКП!".Който смята, че Бойко Борисов е станал европеец, жестоко се лъже!И Тодор Живков беше в приятелски отношения с Германия и Япония, изнасяхме електрокари за Япония, но пак си държеше на "Вечната Дружба".Така и сега, другарката Ангелкова нищо не е променила!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Българо-руска ....Българо-съветска..all the same bullsheat !!!

27

Анонимен

преди 6 години

и ти ли ангелкова и ти ли се продаде на червената мафия

26

:(

преди 6 години

Snimkata e s mnogo nuli na "-". Iskam da e na "+" s obeshaniq horata ne qdut.