97

Анонимен

преди 6 години

само нашите умници.. взеха,че нарязаха ракетите

96

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА Мани ги тия .Друго си е да ,,стройш ,,газов хъб .И после всички гласували за ГРАБЕЖ ще п.ър.дят в нега и ще го пълнят .

95

Анонимен

преди 6 години

Тази сделка много намирисва на перачница на пари. Русия отпуска кредит на Турция да закупи нещо абсолютно съмнително както доказа до сега употребата на С400 в Сирия.

94

Анонимен

преди 6 години

ДА ОБОБЩИМ: СЛЕД КИМ ЧЕН УН И ЕРДОГАН ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА САЩ.АВТОРИТЕТЪТ НА ЯНКИТЕ МАЙ ВЗЕ ДА УВЕСВА КАТО ПРАНИ ***.

93

дуро

преди 6 години

Пълен нон сенс. Времената се менят. Утре двамата диктатори пак може да се скарат. Нали се сещате, че с една елементарна команда от Русия тази система няма да изстреля нищо. По-скоро става въпрос за парични потоци; Един от Турция към Русия и един по-малък от Русия към сметки на Ердоган нейде по света.

92

ИСТОРИК

преди 6 години

До HawkTheOttomanFaggotнНЯМА КЮРДИ ИМА ИРАНСКИ *** (РОМИ) !!!

91

Българина

преди 6 години

Точно в този момент съм сигурен че ско България поиска ц400 по редица причини Русия ще ни ги подари или цената ще е формална, обаче подозирам че тройка сенаторски кебапчета ще ни изпържат с главния предател бб

90

българина

преди 6 години

А нас турция и сащ ни накараха по съседски да нарежем нашите 4 комплекса сс23! А ц400 съвместими ли са с натовските стандарти ? Щото ние един руски ксмион не можем да купим от Русия....

89

Шоп

преди 6 години

Сътрудничеството с Московския циганат не се толерира, нали ви е известно? Заради сътрудничество с Московския циганат станаха сакатлъците с Кадафи и Саддам, не за друго.

88

Аман от наркомани

преди 6 години

Наркоманите на власт в Москва НЕ им пука на Киевска Русия която бе окупирана за две недели ..След като години наред наливаха стотици милиарди ограбени от Руския народ долари и евра в Турция и западна европа не можаха д а истрезнеят от окупацията на най важнат а част на Русия - Киевска Русия..

87

В москее наркотики

преди 6 години

Цел полная декодировка на рускя оборона.Там наркомани на власт не знают что Турция ето самая воуроженая част от NATO

86

Митьо

преди 6 години

Ох, тъпите ни жуналяя, те сиромашките не разбират разликата между депозит и авансово плащане. Нека ги простим. Простички са горките. Еродоган е платил аванс щото е мъдър. С-400 Триумф- бие на 400 км с вероятност 90-95%. За сравнение Patriot вероятност 60-66% на 150-180 км. И нека пак янките да опитат да му скроят военен преврат. Със С-400 Трумф небето над него ще е чисто и спокойно.

85

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААясно, доста комисионни завъртяли по офшорите концесионерите

84

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААа, за бизнес милиони по офшорките идело реч, без Карибите - там тия дни на патриотична загуба

83

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААалБайряк ли ще наследи 80те милиона?

82

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААпродава, за да конфискува след осмия "опит за атентат", да не гони рекорда на Кастро

81

Анонимен

преди 6 години

И каква стана тя ? Натовска държава купува Руско оръжие и се грижи за своите интереси и суверинитет. А ние освен , че се отказахме от суверинитета си , оставихме и да ни казват дали и колко по численност армия да имаме и какво оръжие втора употреба да купуваме .

80

оОне

преди 6 години

разоръжаването на планетата се движи с пълна сила тия дни от СКорея до Венесуела, за месец преизпълниха петилетката, едва насмогват с осчетоводяването на фойерверките

79

КАРАКОЛЬО

преди 6 години

До РусофилБългарите знаеме приятелите си......Турция и Русия....не са.....продажникоооооооо

78

Анонимен

преди 6 години

Нали четете, че всичко се купува с кредит, който го отпуска самата ***.Тоест, раздават се.А дали Ердоган може и мисли да връща кредита, е под голям въпрос.