20

Елени

преди 6 години

Безспорно Банско е най-доброто място за ски и сноуборд не само на Балканите, но и в цяла Източна Европа. Така че, 7-мото място в класацията на"Дейли Мирър" е абсолютно реална и оправдана.

19

Анонимен

преди 6 години

Уникално . България в топ 10 до такива знаменити места. Наистина Банско е супер красиво и енергийно място. И сз го обичам и ходя всяка зима там.

18

чичо-дедко

преди 6 години

До ЕленаЕленче... единствената причина англетата (а и другите) да идват в България, е евтиният алкохол, липсата на полиция, "клиентът винаги е прав" и... (не искам да обидя никой) хубавите и блезплатни жени.

17

чичо-дедко

преди 6 години

ам... това по коя класация?! на Цеко ли?

16

Сиси

преди 6 години

Дори само това, че бие Вейл е страхотно!

15

Елена

преди 6 години

Еха, това вече си е новина. Стига сте ни заливали с корупция и далавери на политици. Нека прочетем и някоя положителна новина. Иначе само се правят внушения колко лошо било в България и как нищо тук не се случвало, а то не е така. Както се вижда имаме топ туристическа дестинация и е хубаво да се гордеем с това.

14

Todor R

преди 6 години

Банско е наистина чудесен курорт, липсва му втория лифт разбира се, но се вижда, че правилно се е развивал през годините.

13

дедо Ташунко

преди 6 години

Госпожо Вельова, статията е силно тенденциозна. Мога да изброя поне 50 австрийски курортА, на които "отбанскалеси?" не може да стъпи на малкото пръстче. Не Ви обвинявам, но на Джули Делахуй са й платили доСта добра сума от Юлен, за да напише подобни глупости. Банско е на светлинни години от свестен зимен курорт. Слагайте сега червена ръчичка, банскалии, банскалийки и банскалийчета! ДЕДО ВИ ТАШУНКО СИ ХОДИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И МУ ДРЕМЕ НА ОНАЗИ РАБОТА ЗА ВАС.

12

123

преди 6 години

Начи:1. Банско е презастроена клоака. Единственото за което идват тука са евтините наркотици и пиячка.2. Абсолютно същото е валидно и за Слънчев бряг.3. Какво водоснабдяване и канализация търсите и в двете?! Сигурно се подигравате.

11

Иван

преди 6 години

Много яка стъкмистика, Банско преси Аспен! Евала на джурналистите ;) Изкъртиха мивки.

10

До Живко

преди 6 години

Ти бил ли си в Банско? А в Бормио?

9

Толерастия

преди 6 години

Въй.....жива да не бях... Банско е преди Аспен?!???

8

Живко

преди 6 години

По логиката на някои коментиращи и Аспен и Мерибел са дъна :) Стегнете се малко и разберете, че животът не е само плюене :) Това си е признани за БГ!

7

Дидо

преди 6 години

Страхотно признание, което идва не от къде да е. Но си мисля, че ако имаше още една лифт кабинка можеше и още по-напред да е Банско, щото щеше още по-добре да се развие. Дано стана за в бъдеще.

6

Анонимен

преди 6 години

Нйе е сигурно!

5

скиорчето

преди 6 години

Авторката....къде точно го прочете....в кой мирър, може би дейлито мирърчето в някое село до Перник

4

Анонимен

преди 6 години

Английските хомосексуалисти са известни в цял свят. Те обичат еБанско и често го посещават.

3

Анонимен

преди 6 години

Че как бе, даже е на първо място за наглосаксонския алкохолик дошъл тук за да се накълве до козирката с евтин алкохол. Къде другаде ще пие качествена домашна ракия за 20 лева литъра?

2

Brexit

преди 6 години

Те понеже британците са скиорибпо рождение.......ама акъл дават !!!!???

1

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че ЧоБанско ще е в ТОП10!Вчерашни кравари и овчари тръгнали да стават хотелиери...