10

Румениге

преди 6 години

До DiscoveryАбе ***, ей заради такива кретеноиди като тебе сме на това дередже, защото си свикнал да те шлякат в *** без дума да продумаш!

9

любо

преди 6 години

До DiscoveryЕ точно това събитие го чакам от месеци да се случи. Чувствам се щастлив. Мръсните гадни комунисти не ни правеха такива неща.

8

Гювеч

преди 6 години

Номера от селски вечеринки - замазване на некачествения ремонт! После ще глобят фирмата изпълнител с 200 000 лв, а те са взели за поръчката 2-3 млн. - и после пак поръчка и т.н.Някой пита ли се - защо пък точно на Дондуков? И къде са паветата от бул. Прага?

7

Discovery

преди 6 години

Я тея коментиращите си се върнете най-добре при комунизма, там където нищо не се случва ще сте много щастливи. Или най-добре ходете в С. Корея... там също времето е спряло, някъв стреля ракети, ама и той не знае защо, нищо че народа му няма какво да яде... Дейвваш и бастуни дето все мрънкат. Това защо, онова защо...

6

Циклоп

преди 6 години

Хитро, така ще запълнят фугите между паветата. Йорданка изглежда наивна ама хич не е

5

Анонимен

преди 6 години

Отборът на крадливия елит се празнува сам , народът черпи!

4

А после този

преди 6 години

прахоляк ще го дишаме всички! Ура да живее чистия въздух!

3

Защо?

преди 6 години

Защо се прави това нещо? Винаги има нужда да се разбере каква е целта? Нещосе прави с цел за благото на обществото или някаква ПР акция? С какви пари се прави това нещо? Къде ще отиде този пясък после? ще се разхвърля по булеварда за да се нредят паветата ли? Арт и спорт е като Сръбско с царевица или боб със швепс. Баси колко интересно. Някакви дебели чичковци, ще се търкалят в пясъка опитвайки се да преодолеят гравитацията.Ура, народе, ура:))

2

sasho

преди 6 години

това е за да се замаскира неравното павиране

1

НБЙВ

преди 6 години

НЯКОЙ ДА КАЖЕ КАК ГО ХАРЧАТ ТОЯ ПЕСАК ЧЕ МИ ТРЕБЕ ЕДНА КОФА ЗА НУЖНИКА НА КОТКАТА