23

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 21 Много си зле мой човек. В САЩ има къщи от всичко. От бутилки за бира , от камък , от дърво , от талашит , огромви постройки от железобетон и от каквото още се сетиш.Само да ти каже че там има 120 вида бетон с какъв ли не пълнеж. Явно не си от хората с широки познания.Там няма неизмазани селски къщи и села без улици.Изключително красиви къщи и почти не може да се видят две еднакви.Абе какво да ти обеснявам , няма смисъл.

22

до 22

преди 6 години

БостАнджия, строй си къщата където щеш, само ако обичаш не ни учи как да си строим собствените къщи. Ако имаш пари може да дадеш, да видиш как става, акълът си го пази за вашите къщи...

21

Boston до 21

преди 6 години

ти от село излизал ли си някога? !

20

Анонимен

преди 6 години

В САЩ всичко е бутафория . Дървени къщи, храна с гмо , филми с батман и супермен.На дядо къщата е със камъни от мазето до първия етаж .дворът и градината са 4 декара Строена е 58 г, сега внукът направи плоча и ще живее там с невестата си . Колко ще струва такава къща в сащ -милиони,

19

Анонимен

преди 6 години

е, ние сме по бетона. те не го разбират така.

18

Анонимен

преди 6 години

Острова си стои там, само бараките ги няма, но за този едва ли ще е пробем да си ги възстанови в най-кратък срок.

17

Ураган

преди 6 години

До 9 и 10Цените са такива, защото плащаш и земята на която е къщата. Построяването не е за 20 дни, а 3-4 месеца с всички довършителни работи и трябват квалифицирани хоро - от дърводелци до водопроводчици и електротехници. Тия приказки за Лего ги приказвайте на някой който е виждал нещата само на картинка.

16

По

преди 6 години

Аз освен заглавната, друга снимка не видях.

15

Анонимен

преди 6 години

Питате се защо в САЩ масово си стрят къщи тип - бунгала. Ами защото е по-евтино, по-бързо и най-вече защото имат нормален застрахователен пазар. Ако вятъра ти лъхне къщата, застрахователя ти плаща престоя в хотел докато я възтановят с всички удобства в предишния вид. Американеца предпочита да има просторна къща 500 кв.м. отколкото железобетонен бункер 50 кв.м. на същата цена.

14

ined

преди 6 години

Добре че нямам остров

13

Анонимен

преди 6 години

Защо строят такива къщи ли? Ами бързо и лесно,голяма квадратура, материалите налични и сглобките стандартизирани, после лесно се разваля.Въпрос на традиции и начин на живот. За обиден се смята въпросът "още ли живееш при родителите си". А, и освен това прави професията "карпентер" и "пест екстерминатор" по-престижна.

12

Европейка

преди 6 години

Сега много застрахователи ще фалират и ето ти нова икономическа криза.През 2008 издумкаха ипотеките,а сега застрахователите.Вдигнаха си държавния дълг,тях баба Меркел не може да ги спре.Икак ще си нахлузят дълговете на света-с нова война.

11

Анонимен

преди 6 години

Де що има тухлено, си стои непокътнато, заедно с покривната конструкция. Като живееш в район опасен по природни бедствия, строй си с желязобетон и тухлени стени. Не сандвич панели, дървения и пласматарки. Хвърлил си адски много пари да си го направиш хубаво, а пестиш от материали... Не го съжалявам тоя.

10

Анонимен

преди 6 години

Олеле. Сега къде ще се целуват с обама?

9

До 9 Верно:

преди 6 години

Това са поредните трикове на олигарсите да печелят от масите. Къщите в САЩ около големите градове отдавна са минали сумите, които споменаваш и са не по-малко от 300-400 хиляди, а могат да се построят от деца, които сглобяват Лего.

8

Верно

преди 6 години

До АнонименТака е!Въпросът е защо се смъкват луди пари за дървени къщурки вкл. и в САЩ!?Примерно 150-200хил.$ за едно няма и 100кв.м,дето се вдига за 20 работни дни!

7

Хм

преди 6 години

Че то в карибския регион има урагани открай време.Всеки,който живее там би трябвало да е наясно с тоя факт.Не се е случило нищо необичайно.

6

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се чете, и то още от детските години. И задължително приказката за трите прасенца.

5

Анонимен

преди 6 години

Този идва в България . Гледах интервю с него по 120 минути . Т.п като г.з ..клишета. клишета бълваше и кр..варски простотии на кило. Някои които отидаха на семинара му казаха че имал и пропуски в историята . А,*** на . Такива в Кра..рия стават с финансови измами милиардери

4

Анонимен

преди 6 години

В България "бизнес класата" има много да се учи от такива хора. На светлини години са от тях , като развитие и мислене. За това и боксува всичко ..Просто не се справят .