12

Анонимен

преди 6 години

има брутални подводни водовъртежи, какъвто и да си ако няма някой да те издърпа, резултата е фатален, жалко за човека

11

опитен

преди 6 години

Човека се е разхладил но е не ебил внимателен мир на прахът му внимавайте Водоеми, морета имайте едно наум с водата шега не бива !

10

Анонимен

преди 6 години

Нормален драматичен ден.

9

Анонимен

преди 6 години

Как се разхлажда в *** на половин европа ето това немога да го разбера? На всичкото отгоре и е плувал в студена вода и му се е здървил или крак или ръка и в себе си не е носел карфица да се бодне и да се спаси. С такава карфица сто пъти съм си спасявал живота. Ама това младите не го знаят щото са мнооо учени!

8

43г.

преди 6 години

Бог да те прости, наборе!

7

до 5

преди 6 години

Има далеч по-екстремни мазохисти от теб. Влизането във вода под 24 градуса за нормален човек е дискомфортно. А идеята да влезеш във водоем, да плуваш или прсто да се чипкаш е да ти е приятно.

6

мда

преди 6 години

Тези които са влезли да го извадят се обличат в неопрени с такава дебелина точно с цел да не се "разхладят"... обаче някой е трябвало да мисли... Жалко за човешкия живот дано следващия опитал се да се "разхлади" се замисли когато прочете табелките да не влиза.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1А бе ти какви водни спортове си тренирал като не влизаш при 24 градуса ?Аз в атлантика съм влизал на 19 без да съм тренирал :)То там по висока температурата не става.

4

Анонимен

преди 6 години

Разхладил се е за вечни времена... ея табели не ги слагат за красота бе, кой нормален се къпе в река- мътна, гадна и мръснa вода?!?На река ходя само, за да ловя риба! А ей такива смелчаци ми плашат улова!

3

Анонимен

преди 6 години

Жалко за починалия мъж.Бог да го прости.Все пак рисковано е да се влиза в реката по вечеря.Да беше се разхладил в банята,сега щеше да е жив.

2

:):)

преди 6 години

хакнал се е в нещо под водата,жалко...

1

Анонимен

преди 6 години

Мнозина си мислят, че е много мъжкарско да цамбурнеш в студена вода. Тренирал съм водни спортове 15 години. Предполага се, че умея да плувам. На плажа при температура на водата 26 градуса процедурата на пълно потапяне трае поне минута. При температура 24 градуса въобще не си създавам дискомфорта на влизам. Обаче разни подпийнали шамандури, които плуват като гърчави чейвей се късат да продават чалъми като бай *** в къпалнята.