91

Анонимен

преди 6 години

грантовия ***, белязан от господ, да се знае хората да се пазят о т него, доскоро беше във ФАЩ на инструкции при чичи Сорос

90

Анонимен

преди 6 години

До СПАСЕНИЕ НЯМАИма Крайовска група между България, Румъния и Сърбия. Идеята е да се копира В4.

89

муспи

преди 6 години

Ако продължава нашествието, скоро телевизорите ще станат черно-бели и в кутии както в доброто старо време. Ще се произвеждат в Суадитска Арабия от виетнамски слаботокови специалисти, защото Суадето ще излезе от бизнеса с ойла, тъй като в Европа почити няма да има коли. Остатъка от европейците ще си прекарва свободното време пред тези телевизори. Остатъка от българите ще се посвети в раздаване на Пособия.

88

Анонимен

преди 6 години

Щом и Иван Кръстев -хррантутника на Сорос е седнал да дава акъл за спасяването на ЕС,то значи евросъюза е пред пълно фиаско и логичен разпад

87

точка

преди 6 години

ЕС е едно недоносче... и кувьоз не може да продължи съществуването му.Бъдещето на България е във Вишеградската четворка.

86

П.Петров

преди 6 години

Западът няма проблем с производството, има проблем с консумацията. Затов мигрантите са по-желани от източноевропейските гастербайтери, дори да не работят, консумират, а парите се въртят на запад, генерират БВП, печатат се пари на база този БВП.Логиката на действие на Запада не е в "европйските ценности", "демократичните принципи" и т.н. , логиката е във "финансовия интерес", "икономическата власт и влияние", все неща, които могат да вълнуват само тесен кръг олигарси!

85

Анонимен

преди 6 години

Словения и словенска република е едно и също. виж Словакия и Словения са различни неща...Нали!?

84

П.Петров

преди 6 години

Западната демокрация и медии са параван за западната олигархия ! Когато КГБ и КПСС разработват плана за преход, върхушката им - днешна руска олигархия, се надяват, че ще има "План Маршъл" за Източна Европа, че западната олигархия ще ги приеме на равна нога, както опростиха и приеха Круп,Даймлер,Баер и т.н. след ВСВ, въпреки подкрепата им за нацистите. Ама ядец! Това породи настоящата конфронтция с Русия!Нашата олигархия са свикнали да са продажни блюдолизци, преди на Москва, сега на Брюксел.

83

ХМ

преди 6 години

Европа трябваше да налее милиарди в БГ да положи основите на една нова индустрия,икономика ,а тя ни занимава със снобарски задължения по екологични тематики.

82

До "айде тролче

преди 6 години

Интересно откъде получаваш информация за Русия колко име заплата ? Навярно от Холандия от сайтовете на рускините (и тук си в грешка ,всички от бившите републики на СССР се преставят за рускини )) , та си много информиран за Русия . Ти си от България ,а не си от САЩ или Амстердам ,нали ?)

81

един

преди 6 години

Отново *** коментари - едните викат "ние сме с Русия", други - "ние сме с ЕС".. и в крайна сметка кой е с България?

80

Жан Моне

преди 6 години

Европейският съюз няма алтернатива.Британците отсега си бършат сополите за простотията, която извършиха.

79

Анонимен

преди 6 години

Какви " евроатлантически бисери" се пишат от треперещи нежни ръце след сутрешната втора доза. Тръпнещи от вълнение женствени тела в очакване на вечерта за среща с любимия африкански мъж.

78

антисоросоид

преди 6 години

Сороските ***, не се напъвайте , нямате умствени способности и затова народа ви мрази. Вие сте малка група в софия. В провинцията ако отидете е напълно вероятно да исчезнете безследно...

77

Анонимен

преди 6 години

Макрон каза на Бойко _слушкай, че ще ви дадем пак на руснаците и.. Бойко с ужас веднага подписва каквото там му дадат, щото от тва по- голяма заплаха и зло няма хаххахахаа скъсляци продажни руски!

76

АЙДЕ ДНЕС,

преди 6 години

ДАЙТЕ РЕПОРТАЖ ЗА РУСИЯ -КЪВ НОВ ЛОСИОН ПИЯТ, КВИ НЕКачествени храни внасят заради ембаргото, КОЛКО АС ИМ ЛЕВИ РЪЦЕТЕ - НЩО ДА НЕ МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ, ДАЖЕ ИЗКОПАЕМИТЕ ГИ ВАДЯТ НА БАЗА ЗАПАДНИТЕ ТЕХОЛОГИИ.АЙДЕ БЕ , *** РУСКИ!

75

хахахахахаха

преди 6 години

ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИТЕ ВЛЯЗОХА В ЕС ДА НЕ СА В ЛАПИТЕ НА РУСИЯ И ТУРЦИЯ! САМО КАТО ЧУЯТ ЗА ТЯХ И ИМ ПРИЗЛЯВА! ТОЛКОЗ Е ГОТИНО ТУРСКОТО ГОСТУВАНЕ И РУСКОТО БРАТСТВО!

74

до 86 аве защо

преди 6 години

Кви хора озлубява бе ? Сигурно тия в софиа дето им плашат да пишат тука срещу Русия и ти си от тиа. *** ша разберете скоро май вие кво ше стане с вазе...

73

айде тролчета,

преди 6 години

обяснете ни тука, че ср. запалта в русия е 600 евра,ч е сте най- големите алкохолици, че путин няма едно високотехнологично производство да се похвали, че рускините са най- големите к. в сайтовете и в амстердам, че не можете 1 индустриална масова стока да изкарате на пазара като другите големи държави, че ви избягаха гениите и олигарсите на запад, айде де?

72

аве защо

преди 6 години

НЯМА СТАТИИ КОЛКО Е ГОТ В РУСИЯ И ТУРЦИЯ, ТРОЛОВЕТЕ ДА НИ ОБЯСНЯВАТ ТУКА, АМИ ВСЕ ЧЕРЕН ПИАР, ВСЕ ЕС ЛОШ, ВСЕ ПСУВНИ И ОБИДИ? ЩО БЕ, ЩОТО НЯМА КВО ДА КАЖЕТЕ, КАТО БСП-ТО... ЧЕРНИЯ ПИАР Е КОНТРАПРОДУКТИВЕН, ТОЙ ОЗЛОБЯВА ХОРАТА СРЕЩУ РУСИЯ И ТУРЦИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, И ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ СКОРО!