8

Анонимен

преди 6 години

Ми то секи ден 40 всеки ден изригване не пече студено хихи

7

Руснака

преди 6 години

Не че нещо, ама много си приличат ))vesti.ru/doc.html?id=2931150

6

Анонимен

преди 6 години

До 1Говориш така сякаш на вселената и пука за нас :). Ние сме на тази планета от много кратко време и едва ли ще останем много дълго. Вселената не е създадена за нас, има поне 100 начина по които може да ни затрие всеки един момент :)

5

Анонимен

преди 6 години

ha ha ha bla bla

4

шматка

преди 6 години

До1Хехе.Това което пишеш е вярно ама добави че говорим за милиард години че бабите в парка ще откачат от страх

3

1

преди 6 години

Това се дължи на глобалното затопляне, климатичните промени и ураганите напоследък !Толкова силно духa, че стига чак до слънцето :)

2

Анонимен

преди 6 години

Ни е сигурно! Никой не е мерил през средновековието и по-назад във времето до познатата ни история- примерно едни 5-10000год. Предполага се Земята да е на МИЛИАРДИ години. Колко и какви изригвания е имало?-не знаем нищо! Какво ще стане? - не знаем! А има и друго- *** не се интересува, той знае Путин, Тръмп, Ким, 300гр ракия+салатката....ааа забравих заплатите, пенсиите, че и от икономика разбира......

1

Анонимен

преди 6 години

Слънцето като всяка друга звезда има такива стадии на изригване. Лошото е че много зачестиха и то в огромен диапазон. Нещо не е наред в звездата ни! Тази слънчева активност не е на добре. Дано само не започне да се уголемява че това ще предизвика умирането му. Всички вярвам знаете какво ще означава краят на една звезда. Това ще означава краят на всички близки планети около слънцето включително и земята!