9

Анонимен

преди 6 години

До 3Заслужаваш си съдбата проста кесо.Изказа ти е достатъчно красноречив.

8

Анонимен

преди 6 години

Горкото момиче. Сега конци терапии нагревки 2000-3000 е лечението.

7

Щ.Младши

преди 6 години

Имам обаче една малка забележка. Родителите и учителите на момичетата и момчетата трябва да могат при нужда да ги третират за нуждите на тяхното възпитание с някои леки физически мерки и въздействия,за да не излизат от релси а какви ще бъдат тези мерки- това законът може да го регламентира. Така са възпитавани нашите възрожденци и английските викторианци,които владееха половината от света,а също старите Българи и нашите руско-украински освободители.

6

Анонимен

преди 6 години

Щ.Младши прави добро предложение. Дано някой да му обърне внимание. Но преди това е нужно да се извърши огромна превъзпитателна работа в цяла една сфера на народопсихологията ни - отношението към снахата. Това отношение е изгражданов продължение на векове и се преекспонира, като формира отношениетокъм жената изобщо и в частност - към младите момичета.

5

Щ. Младши

преди 6 години

Това,че момичето е "яло кифтета" не значи,че се продава- нашите момичета искат да са почтени а не да се равняват с онези.

4

Щ. Младши

преди 6 години

Нашите жени и момичета не трябва да бъдат удряни,а уважавани и обичани- всеки който ги удря да бъде наказван с 3-месечно принудително обучение по етика,психология и морал,разходите по което трябва сам да заплати,като в това да се включи обезщетение за потърпевшото лице и покриване разноските на държавните служби,които са се занимавали с него. Това са изискванията на Българския народен закон,който трябва да стане и държавен.

3

/./

преди 6 години

Искал да трие между краката ама тва палавкото не дало и ето ти хематом на окото. Като не даваш, вземи тогава тези тупаници и това е.

2

Анонимен

преди 6 години

Га яди кифтета ни рива..

1

Анонимен

преди 6 години

На село ми показаха карате,На Албена ми пуснаха Челентано бате!