42

Анонимен

преди 6 години

Тя е била 8 години в плен.Добре че не се е самоубила.

41

Анонимен

преди 6 години

Кой я спира 8 години да не работи? Мъжа и.Тираничен мъж който я държи в подчинение за да е финансово зависима. Тя е избягала.

40

Анонимен

преди 6 години

Съпругът я е убил.

39

До 31 Софиянец

преди 6 години

Ми кажи на бат ти Бойко да спре да налива пари само в София и спре да съсипва цяла северна България. Ти да не мислиш,че хората прииждат заради миризливата ти столица? Просто само там се създават условия за бизнес и има работа. Хората идват не от каф,а за да си вадят хляба. Ако имаха работа нямаше да си зарежат къщите и да хукнат по квартири на другия край на страната.

38

нощТА,

преди 6 години

извинявайте.

37

Какво работи

преди 6 години

съпругът и ЗАЩО ПЛАЧЕ???Не естестествено.Ако съпругът ми излезе в 2 през ноща, сутринта ще бъда разтревожена, но НЕ и да плача- първото, ще помисля, че някой( някоя по-скоро го е извикала...)Този мъж го е СТРАХ от нещо. Следователи, проучете.

36

ДО 31

преди 6 години

А ти на къде драпаш петък вечер бе , Софиянец? Бегаш от София , все едно Чума има . Айде малко уважение и респект към драмата на семейството ...

35

Анонимен

преди 6 години

Нема сташно.Че се прибере с насинени коленца и пълна амнезия.

34

Анонимен

преди 6 години

лИбоФ ще да е...бегала е со гаджока...

33

хъ

преди 6 години

Никоя жена не напуска дома и семейството си безпричинно, особено пък посреднощ.

32

Жоре ВинкеУо

преди 6 години

Перничанино я е закопал некъде и сега разправя през сълзи, че излязла посред нощ....Никой човек не изчезва ей така- крушката си има опашка. МВР-то да вземе да прекопае селската му градинка или пък да прегледа близките дерета....совите не са това което са.

31

Циник до Софиянец

преди 6 години

Абе *** - ти жираф виждал ли си?Колко е дълбок Искарот мерил ли си?И Витоша порасна ли вече?София...един от най-мръсните..и грозни градове Носи си го у вас!

30

Софиянец

преди 6 години

"От Перник и 8 години не може да си намери работа ? Айде бе. До Сафия ходила ли е ?"Елате бе, елате повече, има място за цяла България. Училищата празни, улиците празни, няма проблем. Еййй, с_еляци прости, иначе знаете да псувате по София, ама всички драпате насам ...

29

шашко

преди 6 години

Да не пишем с упрек без дз знаем истината. А тя най- често не е такава каквато изглежда

28

Пич

преди 6 години

На кварталната хубавица май е писнал семейния живот и си е стегнала багажа. Само не мога да разбера този шаран защо я търси!? Според мен трябва да празнува, отървал се е в дългосрочен план. Да си гледа детето, и да се благодари на съдбата.

27

Берлин

преди 6 години

Прочетох коментарите и разбрах защо в България животът е ужасен. Хора няма там.

26

Capital

преди 6 години

"Мамо, кога ще започна работа, кога ще изгрее слънце и на нашата улица?"Това според Вас нормален разговор ли е м/у майка и тридесет годишната и дъщеря ???

25

Анонимен

преди 6 години

Може да е размислила и да е почнала работа нощна смяна .

24

Анонимен

преди 6 години

От Перник и 8 години не може да си намери работа ? Айде бе. До Сафия ходила ли е ?

23

/./

преди 6 години

Като гледам синджира на врата й, че два ли е депресирана че не работи от 8 години и едва ли са й липсвали пари. Не е заради работата, лъжат нещо. Най много да е изчезнала в близкото езеро, щото от 8 гони не работи а лежи и пърди. Мъжа й се скъсва от работа, тая реве постоянно за пари, ходи насам натам с приятелки, най вероятно и любовник има и... тоя не издържал и като е заспала е ударил балтията и ся се прави на луд пред медиите че жена му я нямало. Как ще стане, ще се облече и ще изчезне бре??