36

Анонимен

преди 6 години

МВР колко ли е прибрала от откупа?

35

Ченге

преди 6 години

Тя нашата полиция по принцип за всичко знае. Но услужливо си мълчи. Знае кой краде, но не го издава, знае за КТБ, но си мълчи. Чудя се ако нямахме полиция дали няма да намалеят престъпленията?

34

Анонимен

преди 6 години

Добри момчета пуснаха го само срещу милион:) И полицията е добра - не ги хвана :) Ех, че добри душички от нашето МВР знаят, но си траят:)

33

Анонимен

преди 6 години

разпитът ще е нещо от сорта- ти знаеш ли кой съм аз??- не- свободен си!

32

до ченгетата

преди 6 години

о, сигурни сме, че всичко сте знаели и знаете :)и точната сума знаете

31

Анонимен

преди 6 години

ари ве бойко, изтръва си горилите, нагли, магли, пак почнаха, стегни ги малко, че ше губиш май изборите

30

Анонимен

преди 6 години

хаха не стига, че е ми нало през ада момчето, сега ще го тормозят и в МВР, дето си бъркаше в г..за през цялото време и беше страничен наблюдател.

29

Георгиев

преди 6 години

До Анонимен11Прелича на ромка възрастна е.

28

Анонимен

преди 6 години

Като са знаели защо не са си свършили работата ?

27

Анонимен

преди 6 години

В Герман го отвлекли на стотина метра от дома,като тръгвал за работа във фирмата, оставили Мерцедеса с отворени врати и зареден с бензин то ли от бързане и до самоковски район при някакво дефиле като център,то ли Горубляне,което си е София и пазарни автобази втора ръка са все там и със собствен транспорт за тяхна сметка го пренесли попътем към до Софавто,като место за дейноста на фирмата от която трябвало да искат кръгла сума и за туй всички разноски поели за тяхна сметка при този дълъг маршрут

26

Берлин

преди 6 години

Българските полицейски служби не заслужават не увеличение на заплатите, те изобщо не заслужават заплати и трябва да се закрият! Същото е и за прокуратурата!------------------------------------------За прокуратурата не е същото. Тях трябва да ги вкарат в затвора.

25

НЯКОЙ

преди 6 години

Полицията е просто един регистратор на престъпленията и не знам защо въобще е нужна в България. Ако ви ограбят жилището или вас самите, ако ви откраднат колата, ако отвлекат или убият някого, полицията се опитва да ви убеди как нищо не може да направи и ако може да не подавате жалба.Българските полицейски служби не заслужават не увеличение на заплатите, те изобщо не заслужават заплати и трябва да се закрият! Същото е и за прокуратурата!

24

Анонимен

преди 6 години

Тези които са го отвлякали са го й привикали. Сигурно дали ще разпознае някой от тях.

23

Берлин

преди 6 години

И още нещо. Penner наричат не неуките, а мързеливите. От pennen - излежавам се. А ПЕНА викат на жена ти... хахаха. :D

22

hach

преди 6 години

byx riskuval momcheto.sega 6te chakame novo otvlichane.

21

Берлин

преди 6 години

На теб само името ли ти е Берлин, или наистина живееш там? Като ти гледам коментарите из форумите ми приличаш на някой неук човек, в Германия на такива като теб им казват ПЕНА, ако рабираш какво ти говоря.----------------------------------------Виж сега, разликата между нас е следната:Ти се интересуваш кой съм, къде съм и с какво се занимавам. А на мене ти си ми напълно безразличен.Това показва, че ти си Бай Гaньовец, а аз - широко скроен гражданин на света. :)

20

Do 17

преди 6 години

На теб само името ли ти е Берлин, или наистина живееш там?Като ти гледам коментарите из форумите ми приличаш на някой неук човек, в Германия на такива като теб им казват ПЕНА, ако рабираш какво ти говоря.

19

1

преди 6 години

Абе хора нали се сещате че машината МВР може да ги смачка тия плазмодии точно за няколко часа, много добре ги знаят кои са, с какво се занимават, къде си пият кафето, кога ***. В страната се броят на пръсти хората способни на подобно нещо, повечето са напуснали службите, другите са професинални крадци.

18

Трендафилка

преди 6 години

Отвлеченото "дете" дали прилича на Пеевски, или аз съм се объркала? Интересно, хапва ли суджук?

17

Берлин

преди 6 години

Аз, ако бях похитител, бих поискал откуп в размер теглото на младия човек в пържоли. Звучи ми справедливо.