13

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧК7И С ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА НА КОЗЯК.

12

айде сега

преди 6 години

Айде сега всички заедно да станем "американци", да свалим знамената на половина. Нали така е редно в ш..баната ни държавица да почитаме трагедията на големите:французи,англичани,хамериканци и т.н. Г.золизци...

11

Анонимен

преди 6 години

Все за Маями мисля....от малък,затова и не ми вървеше в училище.Учителката говори а аз мисля за Маями.И го сънувам,всяка нощ!Но вече съм добре,видях че Маями отцеля и вече ям и спя спокойно.Но се усещам,че нещо се замислям и за Бахамите.Тежко е !

10

голямо чудо

преди 6 години

То наистина ни проглушиха ушите с тази "Ирма", пък както е обичайно, като достигна обширната суша на САЩ, отслабва значително! Е, в райското Маями понякога(много рядко) се случва и по-лошо време! Какво толкова, ще отмине урагана и пак ще се върне хубавото време за години напред!

9

Анонимен

преди 6 години

доколкото чета Ирма в няколко направления и най-силния ураган до сега ... в исторически план като гледам ураганите се усилват с всяко десетилетие. Тръмп кво ще напише след в туитър по въпроса за глобалното затопляне :) Или изчаква да премине преди това и Хосе :)

8

Анонимен

преди 6 години

Само комунисти и ислямисти се радват на разрушенията в щатите. Влезте в ютуб да видите злобата на ислямистите. Тук е същото със злобата на комунистите.На тея терористи знамената им са идентични, идеологията им е идентична, действията им са идентични.Сатанисти антихристи.

7

Анонимен

преди 6 години

До До българите тамСамо пропускаш "дребния" факт, че това са думи на новоизлюпена "демократка".

6

Анонимен

преди 6 години

Тук няма нужда от ураган. При дъждец улиците бързо се превръщат в реки.

5

До българите там

преди 6 години

Скъпи сънародници, имате моята и на много други българи морална подкрепа ! В същото време българските русофили ви пожелават да умрете там и вие, и децата ви ! Ако не вярвате, вижте статията в Блиц "Украинка разби мрежата с тъпота: Искам Ирма да убие много деца!" !

4

Анонимен

преди 6 години

2, писна ти, защото още не си разбрал, че джихадистите признаха Ирма за боец на ИД.

3

Анонимен

преди 6 години

Не ми показвай Майеми. Той е в периферията на Ирма. Покажи ми какво се случва в епицентъра, в Санкт Петербург, Флорида.

2

Анонимен

преди 6 години

Абе писна ми от вашата ирма!Навсякъде денонощно само за ирма!

1

анонимен

преди 6 години

само наводнение без жертви гмо мозьците пак се отьрваха