37

истина

преди 6 години

Имиджа на България отдавна е уронен от вас / ГЕРБ/ и от тези преди вас.Името на страната ни се свързва най- често с негативи.

36

П.Петров

преди 6 години

Споко, Джамбазки! Скоро сигурно и филм ще има с достатъчни филмов материал, как бъларски митничари прибират подкуп от гастербатери.Жалкото е, че няма да има материал как после те се отчитат на началниците си и т.н и т.н. ...

35

Анонимен

преди 6 години

Щом са граждани на ЕС те могат да напускат и влизат през външната граница на ЕС за каквато сме обявени само с лични карти без изискванията за национален паспорт за другите пространства,така че тези от 5 до 300 евро не могат да се пъхнат като в книжка дори и шофьорска да е,освен в технически паспорт на колата,но щом карат с застраховки и лист дето му викат като грис няма начин как да обвият сумичката или да загърнат с нея документите за проверка за зъркане,все някоя камерка като очи ще ги зъркне.

34

преди 6 години

Целият свят ни подлива вода а ние сме вечно невинни ша знаете.

33

до 33

преди 6 години

дай да видим и ние пич. Или просто си просиш накой да те съди за клевета ! И пак работата опря до митничаря не до граничаря ама нали и ти си като анадолците не правиш разлика между митница,гранична,фито,дезинфекция ... а най-готиното от всичко е, че таз година не са гранични тез дето търсят хора по багажниците а едни цивилни с едни жилетки ... ама ти не си виждал граница и само глупости говориш !

32

Свидетел

преди 6 години

Митницата е огледало на държавата - от там започва голямото ЧАКАНЕ /което в България е прието за работа/, там е първата среща с корупцията, мърсотията, арогантността, лошите пътища !

31

Един българин

преди 6 години

Бе чудя ви се хора, колко трябва да сте мозъчно увредени да гласувате за тия политически отпадъци от ГЕРБ?Нали ги гледам, турците са си снимали всичко със скрити камери, виждам ги нашите митничари, на българска граница, с наши униформи, дето казват комшиите, оня му казва ачик-ачик: "Пет евро бакшиш и паспорт!".И турчина бърка, взима паспорта (направи се на ударен), дава му само паспорта, а нашия си настоява: "Пет евро" казва. Кого ще лъжеш бе, депутатино???Шенген - през крив макарон!

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонименна излизане от Турция търсят гюленисти, на влизане джихадисти и чеченци с канадски шофьорски книжки, те за това се позадръства малко оттатък, обаче евакуиращите се от Турция нямат търпение да стигнат зад Виена и са поизнервени напоследък повече от обичайното по пътя, но може и от магнитните бури да е, много разнообразно се отразяват на скучаещите, тъй да се каже, жени

29

шен джен

преди 6 години

и кадън Пири си представя външната граница на ЕС като разграден двор. да прати розовия германски бус с хипитата да почистят около бензиностанциите подир холандските си граждани, а султанът на Юропа да открие ферибот до Констанца, най-много денонощие да чакат гастърбайтерите като украинци на делта

28

Анонимен

преди 6 години

Тази практика не е от вчера. Още преди четири години наблюдавахме от автобуса близо половин час как на лентата до нас митничаря пропускаше автомобилите на "гастарбайтерите" и вземаше къде по 5, къде по 10, а и по 20 евро и то директно. Едва след като видя, че го наблюдаваме започнаха да му пъхат банкнотите в паспорта, а митничаря светкавично ги издърпваше и пъхаше в джоба. Този митничар и сега го виждам на Калотина. Поздрави на Г-н "Патриота" & Со !

27

asdf

преди 6 години

Хич да не минават от тука и без това само катастрофи може да се очакват от тези гнусни нагли джагали. Най-неадекватните шофьори на пътя. Карат без да спят от майната си и тука вече са съвсем неадекватни. Като ги видя на магистралата и ми настръхва косата, но няма проблеми те нашите полицаи нали са "разбрани".

26

Анонимен

преди 6 години

Корупцията трябва да се атакува.

25

Анонимен

преди 6 години

Драмата на пишман патриота- на всякъде където го хванат в мушенгии вижда атаки срещу българия.

24

луди

преди 6 години

Каква изненада само, в най-корумпираната държава от ЕС, митничарите вземали подкупи. Не мога да повярвам ;)

23

Анонимен

преди 6 години

Истина е,че напоследък при влизане и излизане на леки автомобили,големите тапи се получават от турска страна! На българско ме ядосват единствено онези пръскали,за обеззаразяване,кито пръскат чиста водица-отива не повече от половин литър за автомобил,ама си плащаш 5 кинта!

22

Do #21

преди 6 години

Ne Ti se e nalagalo zashtoto si balgarin +beden" Zatova mein Freund

21

Анонимен

преди 6 години

Tova ne e ot vchera .... Taka e ot 30god. Imidg? Kakav imidj bre vseki mi znae

20

Анонимен

преди 6 години

Често пътувам до Турция и о обатно,точно през Капитан Андреево и до сега не ми се е налагало да давам подкуп или рушвет,за каквото и да е,от двете страни.Добро впечатление ми прави подмяната на старите митничари с млади и приветливи такива,че старите бяха *** и видимо умствено ограничени,единствено мучащи нечленоразделно ***!

19

Boje bojeeeee

преди 6 години

FAKT !!! She nie balgarite sme gotovi za nqkoi lev da prodadem i dostoinstvoto si Pfui

18

Анонимен

преди 6 години

Удар по България...А не е ли удар по корупцията в България?Защото в тези корупционни схеми са всички от най-ниското ниво,до най-високото ниво.Да не би и катаджиите да не взимат пари?И това ли е "удар по България"?Проблемът е, че всички са в кюпа и даже тези отгоре го организират това. За тях има процент, който съвсем не е малък.Кога ще има реални реферми?Последни сме в ЕС по много показатели. Липсвали доказателстства... Ами питай който и да е шофьр да ти обясни има ли корупция в България.