29

33

преди 6 години

Еех,3 милиона!Не са никак малко!Бай *** "Ти знаеш ли,хората пари натрупаха!"Как тръпна да не ме гепят и мен,че то с тази пенсия!Па си казвам "Абе,кой се интересува от теб,освен някое гладно ромче!"Ама и това не е малко!Ще ме пребият,а този не е пипнат!Интересен стана живота ни,никак не ескучно.Живеем в най-свободната държава на света!Как да не се радваш на демокрацията!?

28

Марлоу

преди 6 години

Провалът на мвр ще бъде отчетен като грандиозен успех.

27

Анонимен

преди 6 години

ха ха в държавата на мафията България ако нямаш пари си щастливец че подобни мутри няма да се занимават с теб! Ако имащ пари пък трябва да си плащаш съответните вноски "такса спокойствие" !

26

маке

преди 6 години

мен ми мяза мако на скалъпена история ке се види

25

gerbist-тиквар

преди 6 години

До ***, Ако плащането е било нерегламентирано и не по банков път, значи са нарушили закона и е редно прокуратурата да повдигне нужните обвинения за престъпланието по плащането.

24

Запознат

преди 6 години

Имайте на предвид че до 1 седмица тази банда ще бъде заловена.Участниците в нея са на половина известни.Цялата тази медийна тишина се оказа доста полезна за разследването.

23

Циник

преди 6 години

Аре стига с тоя "банков път" бре! Наистина ли вярвате, че типовете ще се юрнат да внасят 3 000 000 в банка? А и дали няма белязани банкноти?А дали и таткото не държи такива суми в сейф в къщи?Типовете сигурно предварително са си направили сметката - как да ги приперат.

22

Komentator

преди 6 години

Благодарим на редактора за надежната информация. Оставили са го на 20км от Панчерево.... горе долу в Костинброд или Нови Искър, а може и да е в Самоков или Боровец!

21

бат ви боко

преди 6 години

Моля продължавайте да спите, нама причина да се събуждате, няма увеличение на престъпността, няма възраждане на отвличанията. Нищо не се е случило.

20

gerbist-тиквар

преди 6 години

Сега като са платили откупа, нека да хванат престъпниците. Нали плащания над 10к лв. могат да бъдат само по банков път, нека да проверят на кого е сметката получила сумата на откупа, лесно е като имаш закони, нали?

19

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Е изръсили се малко.

18

Анонимен

преди 6 години

Пак цялата русофиилситик-путинофиилска измеет се е събрала тук. Забравихте ли кутевски помиярии по времето на Станишеф какви отвличания ставах, рязане на пръсти и така нататък? Сволооч мръснааа....

17

Анонимен

преди 6 години

Айде почна се! Които имат кинти да му мислят.

16

Иван

преди 6 години

"През дена се очаква" ....родна реч, омайна, сладка ...

15

asdf

преди 6 години

Похитителите поздравяват Тони Златков с песента на Веско Маринов ".... родната полиция ни пази..." .Ха наздраве.

14

до 10

преди 6 години

На първо място -да не гласуваме за тях....БКП, ГЕРБ, Каракачанов и сие с Доган барабар.На второ място - да убедим всички свои близки, че така не може повече.На трето място- да участваме активно в демонстрации срещу властта.На четвърто-да пишем и до посолствата на западните държави - да престанат с подкрепата на този режим и на тези "системни партии".да организираме подписки, петиции и защо не дискусии пред паркове и градини.

13

Анонимен

преди 6 години

По банков път ли е платил, че нали разплащания над 10 000 са забранени в брой?

12

Анонимен

преди 6 години

Бизнеса с отвличанията е в разцвета си винаги, когато ГРОБ са на власт. Винаги!Накрая ще хванат някой неудобни, ще платят на "свидетели" и поредните "нагли" ще са в затвора, а истинските нагли ще ни управляват.

11

Анонимен

преди 6 години

По *** виц само Кръм Зарков би измислил.

10

До 7

преди 6 години

И,кво предлагаш да направим?Я се огледай около теб и виж,колко много хрантутутници има!От тях ли очакваш да направят нещо...