55

Анонимен

преди 6 години

DA SE YAVISH NA TEST NE E UNIGENIE-AKO NE IZDARGISH TESTA UVOLNYAVAT TE I SI TARSISH DRUGO MYASTO ZA REALIZAZIA--NISHTO SRAMNO.

54

данов

преди 6 години

Е, то не стига, че недостигат учители , ами и ги подлагат хората на такова унижение.... И като изпоуволнят всички, кой ще ги учи тия деца?

53

Анонимен

преди 6 години

ДО ПИСАЛИТЕ ПО ДОЛУ- ПОЛИЦАИТЕ КОФТИ, ЛЕКАРИТЕ КОФТИ, ДАСКАЛЯТА И ТЕ- Е ДА ДЕ АМА НАЛИ ВСИЧКИ ТЕ СА ЧАСТ ОТ НАС ОТ НАШИТЕ ДЕЦА- НЯМА УГОДИЯ БЕ , ПО ЦЯЛ ДЕН ОПРАВЯТЕ ТОЗ И ОНЗИ А СЕБЕ СИ НЕ ВИЖДАТЕ.

52

nerealist

преди 6 години

До личен лекарИма резон в нареждането от здравн. каса- направление се дава при нужда, когато пациентът е болен, а не защото Кунева измисли поредната уронваща авторитета на учителите псевдореформа.

51

nerealist

преди 6 години

До АнонименВоенно положение да въведем- това ли предлагаш? И разни фуражки ти блъскат плюсове, щото продължават да живеят в ерата на Диктатура на пролетариата.

50

Анонимен

преди 6 години

ало мързелката, навремето кслаовете бяха по 35- 38 души, много се измързеливихте нещо...

49

Анонимен

преди 6 години

НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ПСИХОТЕСТОВЕ, НО АКО СЛУЧАЙНО СЪМ ДАЛА НА КЪСО ЩЕ ИМА ЛИ СОЦИАЛЕН ПАКЕТ КОЙТО ПРЕДВИЖДА НОРМАЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. НЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ РАБОТИ С ПРЕТЪПКАНИ ГРУПИ- НА СПИСЪК НАД 30 ДЕЦА, ЕЖЕДНЕВНО МЪРМОРЕНЕ ЗА СОПОЛИ, КАШЛИЦИ- ДЕЦАТА СЕ ОСТАВЯТ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН, А РОДИТЕЛИТЕ НАПУСКАТ ДЕТСКОТО ЗАВЕДЕНИЕ БЯГАЙКИ.

48

nerealist

преди 6 години

До ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ !!!ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ШОФЬОРИТЕ ВСЕКИ ДЕН ПРЕДИ ДА СЕДНАТ ЗАД ВОЛАНА!!!

47

L.

преди 6 години

1. Не2. НеДруги въпроси?

46

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ !!!

преди 6 години

Задължителни ежегодни психо тестове за тези от които зависи живота , бъдещето и сигурността ни ! ! ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА : съдии , прокурори , адвокати , дознатели , следователи , полицаи , целия персонал на затворите от директора до надзирателя , учители,преподаватели , професори - преподаващи , изпитващи и оценяващи . И всички онези от които сме зависими и за чието обогатяване съществуваме !

45

Неа

преди 6 години

Никой не се вълнува от това дали са болни или здрави , важното е парите да са в определен човек , па да идат от едно министерство в друго хххаааа .

44

Неа

преди 6 години

30 лева е да минеш психо ... Защо 150 ? Тези яко се опитват да точат бюджета ...

43

Ама.....

преди 6 години

До Уважение към даскалиоткога пастирите плащат данъци?????????????????Грижи се за патИтата, че само те те разбират-хубаво да ги пасеш!

42

Анонимен

преди 6 години

а на психо тест кога ше ходят тези, които оглозгаха българия, без да им мигне окото ?? дали "нормален" би направил това?

41

Анонимен

преди 6 години

една трета са напълно нормални, една трета са тотално изгубени, останалите имат поносими за психиката на учениците си отклонения

40

Уважение към даскали

преди 6 години

Евалата Предложение! Нагледно илюстрираш обобщен образ на БГ даскал! Чак ме е яд, че от моите данъци се плащат учителски заплати

39

Анонимен

преди 6 години

До Хубава идея ама...Проблемът е, че не виждаш, дори си го написал и пак не го виждаш.Виж си първото изречение.И как за бога, сравняваш таксиджията с учелите, другарю?

38

Предложение!

преди 6 години

Вижте и касиерите на Еси пей-невъзпитани,глупави-ругаят и обиждат възрастните хора.Накиприла се в банка, обслужва един клиент на един час в стрелбище и невъзпитана-за един ден при нея не влизат много хора,защото не е известно че в клона на банката има и еси пей, ама тя сърдита на целия свят.И какво дете ще ми прати да й го уча??????????????????????????????

37

Анонимен

преди 6 години

"Не сме народ, а ....", и самият факт, че НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО МЕДИЯТА, си е позволила да цензурира поета, доказва, че поетът е прав.Сега н Нейно величество Тълпата скочи да линчува учителя.Ало, медията, как направихте сделката с дявола, имам чисто научен интерес? Интересуват ме магическите формули за неговото призоваване. Чели сте "Фауст" и сте почерпили знанията от там ли? Ще взема да изпрося и аз нещо, че съм на зор...

36

Хубава идея ама...

преди 6 години

Щом всеки таксиджия минава задължително на психо тест не виждам учителките какво се дърпат. Но разбира се тестът трябва да е реален, а не само по документи. И се съмнявам и 1% от учителите да могат да издържат реален психо тест. Много са смахнати