23

Анонимен

преди 6 години

А дано, ама надали

22

Анонимен

преди 6 години

Комyнетата от 50 години чакат да изригне вулканът в Йелоустоун, за да си решат всички идеологически проблеми ама той не ще да изригне и не ще. Явно съветските учени ще трябва да помогнат на вулканът, той другарят Жириновски знае как ще стане чрез изкривяване оста на земята. Проблемът е че при това изкривяване най-любимият град на комyнетата Масква може да се окаже на мястото на Северния полюс и тогава край на всичките надежди за световно господство на Рассия.

21

Роналд Макдоналд

преди 6 години

Време е Йелоустоун да превърне говедоидите в бифтеци.

20

Т

преди 6 години

Какви са тези глупости? Нито един супервулкан не дава признаци, че ще изригва всеки момент. Единственият, за който се счита, че повишава активността си и има известен потенциал за изригване е Кампи Флегреи в Неаполския залив... При това се очаква изригването да е значително по-слабо, а не VEI 8.

19

Анонимен

преди 6 години

То не е просто липса на хумор това на соросоида, то е някаква параноя .Прочетат Путин и подивяват като луди . Отличителната им черта е олигофрения . Ако имаха акъл нямаше да са ***

18

Анонимен

преди 6 години

Дано не става , защото според дългогодишнш изследвания на видни учЕни от люлката на всички цивилизации е доказано че всичко по-по-най се намира западно от Пирин , включително 19 от 20-те супер -мега вулкани

17

Фейк Нюз

преди 6 години

Тия нашите намерили някаква измишльотина в Индепендънт и взели та я преписали.Що не интервюирате (то кой ли ще ви допусне?) някой учен от НАСА да питате него, а не да преписвате измислени думи сложени в устата на Брайън Уилкокс.Нито на сайта на НАСА, нито на личната страница на Уилкокс пише нещо подобно.На сайта на НАСА единствената новина е от 2012 г. в която се казва, че няма опасност Йелоустоун да изригне скоро.А Уилкокс е инженер занимаващ се с роботика и ровъри а не с вулкани!

16

Анонимен

преди 6 години

Това вече е болестно състояние - всякакви евентуални природни катаклизми да се политизират от русофилите и да се плюе по Америка. Вероятно се касае за много тежка патология.

15

National Geographic

преди 6 години

Вулкани ще изригнат и милиони ще измрат... Това почти като реклама на популярен дезинфектант за тоалетна ;-)Предвид това, че на земята се увеличаваме и сме милиарди, някакви си милиони измрели няма да ни спънат ;-)

14

Факт

преди 6 години

До АнонименПълната липса на чувство за хумор е доживот!Естествено,че Путин няма да активира Йелоустоун,това дори не е възможно*.Просто се забавлявам с нервните реакции на шорошите,хи-хи.Всъщност има теории,че изригване на вулкан може да бъде предизвикано по изкуствен начин,но няма доказателства за това.Засега.

13

Георгиев

преди 6 години

Днес стават 16 години от изфабрикуваният атентат в кулите близнаци. Нито един от работещите в кулите от еврейски произход не е отишъл на работа. Едва ли е случайност.

12

Анонимен

преди 6 години

До ФактАбе ти преди да пишеш мислиш ли или просто си изливаш простотията ей така за шоуто? Путин нямало да активира вулкан... я си взимайте хапчетата, че ми писна от психично болни в тази страна!

11

Факт

преди 6 години

До OMG WTFИзригването на Жълтия камък ще засегне изключително САЩ,Канада и част от Мексико.Естествено,ще има ефекти и по останалия свят,но не фатални.Но Путин не би задействал вулкана без основателна причина.Да се надяваме,че американците ще бъдат разумни и няма да му я дадат!(хи-хи)

10

Анонимен

преди 6 години

Русофилистичните ни *** както винаги показват колко са неуки горките. Никаква обща култура.

9

Анонимен

преди 6 години

До Роналд МакдоналдАко имаше поне малко акъл какъвто явно нямаш, щеше да си наясно, че ако изригне проблемите няма да са само за северна америка... ама то трябва малко да се мисли и чете.

8

до 6

преди 6 години

Не знам кво се кефиш, като засяга цялата планета. И мужиците няма да се отървете.

7

Анонимен

преди 6 години

Те могат да се събдят всеки момент последните няколко милиона години...

6

123

преди 6 години

С увеличаването на охлаждането всъщност ше стане по-зле. Ще покачат налягането в пъти.

5

Анонимен

преди 6 години

2 милиона години "всеки момент" го наричат?

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен #2що с рубли и юани ли ще плащаш :)