52

ми

преди 6 години

Пътниците от турски произход да ползват въздушния транспорт за превозване на керваните си.От Истанбул директно към гастарбайтерските им местонахождения в Западна Европа.

51

Анонимен

преди 6 години

MITNICARITE V BALGARIA SA GLADNI KATO POLSKITE MISHKI.TE RABOTYAT ZA MALKO PARI,GIVEYAT POD NAEM,ZASHTOTO SA CESTNI HORA I NIKOGA NE ISKAT I NE VZEMAT PODKUPI.V BALGARIA KORUPZIA NYAMA,TOVA SA DOLNI KLEVETI.

50

Анадолски

преди 6 години

"туркопитеците ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъдат дизинфекцирани"И ти да минеш от ваща граница и теб ще те дизинфикцират и ще им платиш за това!

49

Moskov

преди 6 години

На Дунав мост ме рекетират с фалшива такса .от нашите граничари.долни

48

П.Петров

преди 6 години

Верно ли ?! Когато Шулц и Меркел се срещат със Станишев и Борисов защо не им казват в очите, че са корумпирани и ще видят европейски хранилки през крив макарон, а вместо това се прегъщат и целуват ?!Защото митничарите събраното от гастербайтери и контрабанда го отчитат на началниците си, те на по-големите началници и т.н., докато се стигне до министър председателя! Ако не си плащат долните нива по веригата, няма да са на местата си!Митничарите са просто "бушони" с добър доход!

47

do 30

преди 6 години

ами минават защото капутите на вътрешни митница запечатват и квото пише на карнета или т2ката това е. Ама нали си *** и си мислиш, че граничарите ти проверяват документите за стоката е друго! Сещаш ли се, че тоз тир с цигарите първо е натоварен и някой комшу е сложил пломба след това и е написано в документите, че товара е авточасти ? и накрая граничаря дето е със сондата бил пуснал камиона :) ами ще го пусне защото ней той чалавека дето гледа багажа

46

Анонимен

преди 6 години

.....лапето разравя ,че даскала му разправял ,че някой му разправял.........

45

Анонимен

преди 6 години

Митницата е огледало на държавата - от там започва голямото ЧАКАНЕ /което в България е прието за работа/, там е първата среща с корупцията, мърсотията, арогантността, лошите пътища !

44

Анонимен

преди 6 години

Митничарско село е единственото село в България което просперира.

43

...

преди 6 години

Хехехехе, че това е така от как бай Тошо позволи турците да минават през БГ вече над 40 години! Само, че навремето свиленградските мтничари взмаха или марки или дънки шоколадови яица и др. После минаха на евро и долари само! През летния сезон на смяна на човек само на бариерата могат да се направят на 5-6к евро!

42

Мирослав

преди 6 години

Нека да ги дерат колкото може! Карат като откачени с 200, натискат те яко ако си в лявата лента и т.н. Да не говоря че карат по 2000км без да спят... Изключително нахални хора както на пътя, така и в живота! От 10 години близо често пътувам по Европа и смело мога да кажа, че турците са най-нахалните и гадни шофьори!!! Малко ли хора убиха по пътищата унас и все им се разминава. Евала на митничарите! Нека ги скубят, а ако не искат да плащат - ровене в багажа 5 часа поне.

41

гражданин

преди 6 години

Тази практика е от много дълги времена още след голямата екскурзия и куфарната търговия .На бариерата на стотина метри преди КПП до ГЗ има бариера която пропуска автобусите с предварително уведомяване на н.к смяната .Презтова време водача на групата предварително събира определена сума от долари заедно с паспортите ги представя на гишето след като е преминал бариерата .Сега скоро не съм пътувал но щом има оплакване вероятно практиата не е приключила освен схемата по която се рекетират пътници

40

Анонимен

преди 6 години

Т.урчолята да пътуват през Гърция!

39

Анонимен

преди 6 години

E to cqla evropa znae za lakomiqta i marzela na ganyo. Problema ne e samo po granicata.Kajete mi kade otivat milionite evrosredstva s koito moje6e da se pravi mn mn ne6ta za naroda. No to4no takiva kato Djambazski si osvoiha tiq pari

38

Анонимен

преди 6 години

Те винаги по света са по-загрижени за България от "българските" "политици".Така навремето BBC London питаха министър от правителството на Гея защо не се усвояват евросредства по европрограми и се спират парите за България, и какво стана? Гея спря BBC London на УКВ в София. И вече няма BBS London. Сега има интернет, но друго си беше да ти правят министъра за смях в българският ефир.Та така се решават проблемите... Ръката дето сочи проблема се отсича.

37

Анонимен

преди 6 години

В България нямало корупция... Успокоих се... А дано, ама надали...

36

TIRADJIQ

преди 6 години

PATUVAM PO4TI VSQKA SEDMICA DO TURCIQ. PROSTO NQMAM DUMI ZA MARZELA NA NA6 GANYO.PO TIQ OPA6KI 4AKAT I NE MALKO BALGARI. KOYTO E PATUVAL DO TURCIQ ZNAE KAKVO E POLOJENIETO.I KATO MINE6 OTTATAKA SI VSE EDNO MN MN PO EVROPEYSKA DARJAVA KAKTO SAMATA GRANICA TAKA I PO NATATAKA. NQMA SMISAL OT IZLI6NI KOMENTARI

35

Анонимен

преди 6 години

и като има доказателства какво?едни ги хванаха, те после се върнаха на работа и всичко си бе по старому.

34

Анонимен

преди 6 години

На шел бензиностанцията бяха ос..рали тоалетната така както никъде по света. ...Те кенеффите в България са така и без турците. Същите тези турци ползват тоалетни и в Турция ама там не са оссрани като българските. Що ли?

33

Свидетел

преди 6 години

Тази практика не от вчера. Още преди четири години наблюдавахме от автобуса близо половин час как на лентата до нас митничаря пропускаше автомобилите на "гастарбайтерите" и вземаше къде по 5, къде по 10, а и по 20 евро и то директно. Едва след като видя, че го наблюдаваме започнаха да му пъхат банкнотите в паспорта, а митничаря светкавично ги издърпваше и пъхаше в джоба. Този митничар и сега го виждам на Калотина. Поздрави на Г-н "Патриота" & Со !