170

Един от Северозапада

преди 6 години

До .!.Ами, това може, това прави Бойко. Може да усвоява, а при асфалта се усвоява най-безконтролно.Далаверата е страшна-държавата поръчва да добиват и купува от частници нещо, което по презумпция си е нейно-всички подземни богатства, чакъл пясък и други, , тя не трябва да плаща, а да плаща само труда по превоза и добиването им.Ето едно източване, а ако направи асфалта с 5см по-тесен, и с 5 мм по тънък-ето още едно.Този "прави" пътища, а ония, преди него, правеха ДЪРЖАВА, и то-действаща.

169

.!.

преди 6 години

Абе "другари",вашите управляваха десетки години,а трябваше Бойко да заппчне да ви прави пътища,като са по умни и кадърни вашите политици,що не ги птавеха тези пусти пътища?

168

Един от Северозапада

преди 6 години

До само факти Я погледни на някоя карта, Къде е Москва, и колко е голяма. Само околовръстното на Москва е по-дълго от всички магистрали на Бойко, барабар с непостроените, но обещани от години. И нали не мислиш сериозно, че околовръстното на Москва е двулентов път?

167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен188 И Чехия ли е изостанала?

166

Питат,

преди 6 години

защото им се полага, като на всички данъкоплатци. А ти смучеш от всички, пък асфалт виждат само там, където си си взел комисиона.

165

винетуЕ

преди 6 години

анатомично доказано чрез скенер на пипона е че тиквата немое да фене рак на мозеко оти от ръпонче пие редовно по една опаковка Винетуе

164

1

преди 6 години

До ние не сме глупави,за нинова не знам,но тиквата се пука на парчета,и кой го пита за пътища,или сам се пита,и сам си отговаря.То пък прави едни пътища,десет дена след ,отрязването на лентичката,хоп и започва ремонта.

163

Анонимен

преди 6 години

Където е минал руския социализъм и съветското робство - държавите са изостанали!Като СССР и Русия - изостанали с векове!

162

ние не сме глупави

преди 6 години

Нинова се пука на хиляди парчета. Така е. Хората знаят какви са им способностите и не се връзват на разни сътрудници.

161

Анонимен

преди 6 години

Защо никъде не се пише как се съсипва "Дунарит" ? Как държават спира износа на готова продукция складирана на пристанище Бургас.

160

Матей Миткалото

преди 6 години

До Герчо с тамбурата-98 Може да се съжелява,че нито един от нас тука,не можа да види и да ни каже,че ,,Евангелието на Васил Левски, е най-голямата магистрала,само че към съзнанието на народа ни,стои от години незавършена и не се вижда дали някой ще се захване с нейното строителство? Каква нищета!

159

Анонимен

преди 6 години

До НинаНина ето заради такива, тоя шут е несменяем. Гласуват, за да ги забавлява. Браво! Само дето хонорара на пАляка се плаща от народа. За 1млрд, изтеглен от Орешарски, умните и красивите ореваха света, ББ изтегли 16млрд + 4 млрд. потънали от КТБ, без да се включват редовните отчисления от фирмите. Хора с 10-15г. бизнес фалираха, защото не плащат на ***, поръчките за тях спряха, изведнъж почнаха да стават пожари и покушения, отвличания и побои.... Забавлявайте се и гласувайте за шута..

158

БГ в Африка ли е

преди 6 години

Медиите са за да критикуват правителствата ,а не да се мазнят на министрите,второто прави от журналистите женски по л ов орган!

157

ГРАЖДАНИН

преди 6 години

Г-н Борисов, Не е вярно, че само за пътищата питаме! ПИТАМЕ И ЗА ДРУГИ ПО-ВАЖНИ НЕЩА, НО ТИ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ/И НЕ НИ ОТГОВАРЯТЕ НА ВЪПРОСИТЕ. ВСЕ ВЪРТИТЕ, СУЧЕТЕ И ПАК ЗА АСФАЛТА СИ ГОВОРИТЕ. ОТГОВОРИТЕ, КОИТО ДАВАТЕ СА КАТО ПРИКАЗКИТЕ ОТ 1001 НОЩ...

156

е па да

преди 6 години

Питат, понеже обещава но нищо не върши!

155

Анонимен

преди 6 години

тиквоооо в нормалните държави имаше асфалт и магистрали преди 75 години ..а ти само крадеш и богатееш ..анатемосвам те ..а бистришките тигри -самолето и суджуко ?? кажи нещо де ***

154

Мария

преди 6 години

Имам син същия Бойко и той все истории разправя, смеем се, но при него е нормално на 6 годинки е . А при Бойко си е за психиа.трия.

153

Анонимен

преди 6 години

Молим те бог ТИКВА, построи ни още една магистрала от най-гадния материал, с каквото е останало от задигнатото от теб и твоите ангели цвъцковци, смили се над нас бедните крепостни селяни, о небесна мутро !

152

Анонимен

преди 6 години

да почетем кръвта на хилядите знайни и незнайни жандармеристи, фашисти и юнкеристи които чрез преждевремнната си кончина спомогнаха 9 септември да дойде занчително по-рано.поклон и не им се сърдете те починаха от смърт чрез умиране без да знаят че по телата им ще се разхождат тикви, пипони и кратуни барабар с неколко ръпона и репи

151

Анонимен

преди 6 години

аа и за суджук се оглеждаме и за суджук